Karaköy'de yolcu vapuru tekneye çarptı: Balıkçı denize düştü
İstanbul Karaköy’de yolcu vapurunun tekneye çarpması sonucu denize düşen balıkçı çevredekilerin çabasıyla kurtularak, hastaneye kaldırıldı.
Fotoğraf: DHA
İstanbul – Karaköy açıklarında yolcu vapurunun çarptığı tekneden denize düşen balıkçı, çevredeki kişiler tarafından atılan halat ve can simidiyle kurtarıldı. Kazanın ardından balıkçı H.K. ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olay, öğle saatlerinde Karaköy Sahil'i açıklarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iskeleye yanaşan yolcu vapuru henüz bilinmeyen bir nedenle tekneye çarptı. Bunun üzerine etkili olan rüzgar nedeniyle tekne devrilerek alabora oldu, üstündeki balıkçı H.K. ise denize düştü. Balıkçıyı farkeden çevredeki kişiler halat ve can simidi atarak denize düşen H.K.'yı kurtardı. İhbar üzerine olay yerine acil sağlık, polis ve Deniz Liman Şube Müdürlüğü ekipleri geldi. Denizden çıkarılan balıkçı ambulansla hastaneye kaldırıldı.
(DHA)
Evrensel'i Takip Et