Fırtına nedeniyle gemide mahsur kaldılar; 6 personel sepetli merdivenle kurtarıldı
Yalova'nın Altınova ilçesindeki tersanede bakım ve onarımı yapılan yolcu gemisinde fırtına nedeniyle mahsur kalan 6 personel, itfaiye tarafından sepetli merdivenle tahliye edildi.
Fotoğraf: DHA
Yalova - Altınova ilçesindeki tersanede bakım ve onarımını yapılan yolcu gemisinde fırtına nedeniyle mahsur kalan 6 personel, itfaiyeciler tarafından sepetli merdivenle tahliye edildi.
Altınova Tersaneler Bölgesi'nde yabancı bayraklı ‘Sea Star Tilos’ adlı yolcu gemisi, bağlı bulunduğu tersanede bakım ve onarımı yapılırken, fırtına nedeniyle 6 personel iskeleye inemeyip mahsur kaldı.
İhbarla bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. 6 personel mahsur kaldıkları gemiden Altınova Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından, sepetli itfaiye merdiveniyle tahliye edildi.
(DHA)Evrensel 31 yaşında!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et