10.02.2026 10:48

Beşiktaş'ın 'kaleci planı' iddiaları gündemde

Beşiktaş’ta kısa vadede kaleyi Devis Vazquez’in devralması beklendiği, yaz transferi için ise hedefin Altay Bayındır olduğu iddia edildi.

Beşiktaş'ın 'kaleci planı' iddiaları gündemde Ersin Destanoğlu | Fotoğraf: DHA

Beşiktaş’ın kalecisi Ersin Destanoğlu’nun performansına ilişkin tartışmalar sürerken son olarak Alanyaspor karşılaşmasında Destanoğlu’nu taraftar ıslıkla protesto etti.

Teknik direktörü Sergen Yalçın taraftarın tepki gösterdiği Ersin Destanoğlu'na destek olunması gerektiğini vurgulamıştı.

Siyah-beyazlı kaleci Ersin Destanoğlu'na gösterilen tepkiyle ilgili Sergen Yalçın, şunları kaydetmişti: "Artık her maçta golden sonra tepkiler oluyor. Ersin genç, altyapıdan yetişmiş, önemli ve iyi kaleci. Maalesef futbol böyledir. Kimi zaman sıkıntı yaşarsınız. Onun güçlü kalmaya ihtiyacı var. Onun için de çok zor. Bu, bir futbolcunun yaşadığı en kötü şey. Bunu kaldırabildiğini düşünüyorum. İkinci yarıda takım iyi oynamaya başlayınca tepki de gitti. Demek ki bu, takımla ilgili bir durum. Bir oyuncunun, hele Ersin gibi bir oyuncun ön plana çıkmasını doğru bulmuyorum."

Değişim iddiası

Bu tartışmanın ardından Beşiktaş’ta kısa vadede kaleyi Devis Vasquez’in devralması beklendiği iddia edildi.

Siyah-beyazlıların ana hedefinin Altay Bayındır olduğu ifade edilirken Beşiktaş, kış transfer döneminde milli kaleciyi kadrosuna katmak için girişimlerde bulunmuş ancak Manchester United, yedek kaleci planlaması nedeniyle transfere izin vermemişti.

(Spor Servisi)

Evrensel'e Abone Ol

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
09.02.2026 23:31

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran: 13 maçımız kaldı, 13'ü de final

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, “Maçtan memnunuz. 13 maçımız kaldı, 13'ü de final. Seçilmeden önce de söyledik, seçimi kazandıktan sonra da söyledik; en iyi takım, en iyi futbolcu, en iyi hoca bizde” dedi.

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran: 13 maçımız kaldı, 13'ü de final

Fotoğraf: DHA

10.02.2026 10:42

Üsküdar Devlet Hastanesinde rüşvet iddiası: 2 doktor gözaltında

Üsküdar Devlet Hastanesinde görevli iki doktor, hastalardan ameliyat için usulsüz ek ücret talep ettikleri iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Üsküdar Devlet Hastanesinde rüşvet iddiası: 2 doktor gözaltında
09.02.2026 21:34

Emekliler hakları için sokakta: Geçinemiyoruz, mücadeleden vazgeçmeyeceğiz

Tüm Emekli-Sen Mersin Şubesi üyeleri, insanca yaşam koşulları için eylemlerini sürdürüyor. Kentin farklı noktalarında stant açarak imza toplayan emekliler, geçinemediklerini belirterek haklarını alana kadar sokaktan çekilmeyeceklerini vurguluyor.

Emekliler hakları için sokakta: Geçinemiyoruz, mücadeleden vazgeçmeyeceğiz

Fotoğraf: Evrensel

09.02.2026 17:14

TBMM’deki istismar davasında sanıklar tahliye edilmişti: Savcılık karara itiraz etti

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Meclis lokantasında stajyer kız çocuklarının cinsel istismar edilmesine ilişkin tutuklu bulunan sanıkların tahliye edilmesine itiraz etti.

TBMM’deki istismar davasında sanıklar tahliye edilmişti: Savcılık karara itiraz etti

Fotoğraf: ANKA

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!