07.02.2026 15:01

Kenan Yıldız'ın Juventus'taki durumu netleşti

Juventus, bu sezonki performansıyla öne çıkan Kenan Yıldız’la dört yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Kenan Yıldız'ın Juventus'taki durumu netleşti

Fotoğraf: AA

Serie A temsilcisi Juventus, Kenan Yıldız ile yoluna devam etme kararı aldı. Siyah-beyazlı kulüp, bu sezon sergilediği performansla dikkat çeken 20 yaşındaki futbolcuyla dört yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardı.

İtalyan basınına yansıyan bilgilere ve transfer haberleriyle bilinen Fabrizio Romano’nun aktardığına göre, yeni sözleşmeyle birlikte Kenan Yıldız’ın maaşında önemli bir artış yapılacak. Yıldız’ın bu anlaşma sonrası Juventus’un en çok kazanan futbolcuları arasına girmesi bekleniyor.

Bu sezon tüm kulvarlarda 31 maçta forma giyen Kenan Yıldız, 9 gol ve 8 asistlik performansıyla takımına 17 gole doğrudan katkı sağladı. Gösterdiği çıkış, kulüp çevrelerinde ve eski Juventus oyuncuları arasında da övgüyle karşılandı.

Juventus Teknik Direktörü Luciano Spalletti, daha önce yaptığı değerlendirmede Kenan Yıldız için, “Her açıdan örnek bir karakter. Juventus’un geleceğini temsil ediyor” ifadelerini kullanmıştı. Spalletti, genç futbolcunun oyun görüşü ve yaratıcılığına da dikkat çekerek, pas tercihleriyle fark yarattığını vurgulamıştı.

(Spor Servisi)
07.02.2026 10:25

Yağışlar etkili oldu: İstanbul barajlarında doluluk artıyor

İSKİ verilerine göre İstanbul’a su sağlayan barajlarda doluluk oranı 7 Şubat itibarıyla yüzde 34,71 oldu. En yüksek seviye Elmalı’da, en düşük oran ise Pabuçdere’de ölçüldü.

Yağışlar etkili oldu: İstanbul barajlarında doluluk artıyor

Evrensel

07.02.2026 14:16

Çüngüş ilçesinde bir mezra ve üç köy 26 gündür elektriksiz: DEM Parti'li Serhat Eren Meclis gündemine getirdi

DEM Partili Serhat Eren Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesine bağlı bir mezra ve üç köyün 26 gündür elektriksiz olduğunu belirterek yurttaşların mağduriyetinin giderilmesini istedi.

Çüngüş ilçesinde bir mezra ve üç köy 26 gündür elektriksiz: DEM Parti'li Serhat Eren Meclis gündemine getirdi

Fotoğraf: DHA

06.02.2026 18:54 / Güncelleme: 22:40

Küresel Sumud Filosu tekrar yola çıkıyor: 29 Mart'ta Barselona'dan hareket edecek

Küresel Sumud Filosu'nun, Gazze'deki ablukanın kaldırılması için 29 Mart'ta İspanya'nın Barselona kentinden yola çıkacağı bildirildi

Küresel Sumud Filosu tekrar yola çıkıyor: 29 Mart'ta Barselona'dan hareket edecek

Fotoğraf:ANKA

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!