07.02.2026 12:37

Samsun'da kaybolan 14 yaşındaki kız çocuğu bulundu: Yatılı kaldığı Kur'an kursundan ayrılmıştı

Samsun’un Atakum ilçesinde yatılı kaldığı Kur’an kursundan ayrıldıktan sonra geri dönmeyen Ümmügülsüm ailesinin evinin bulunduğu mahallede bulundu.

Samsun'da kaybolan 14 yaşındaki kız çocuğu bulundu: Yatılı kaldığı Kur'an kursundan ayrılmıştı

Fotoğraf: DHA

Samsun - Atakum ilçesinde kaldığı yatılı Kur’an kursundan ayrıldıktan sonra geri dönmeyen 14 yaşındaki Ümmügülsüm B. bulundu.

Atakum ilçesinde Ümmügülsüm B., yatılı olarak kaldığı kız Kur’an kursundan dün saat 03.00 sıralarında bir arkadaşının saati ve hırkasını alıp, ayrıldı. Sabah namazına kalkan görevliler, Ümmügülsüm B.’nin yatağında olmadığını fark etmesi üzerine durumu aileye bildirdi. Polis merkezine giden Ferdi B., kızı için kayıp ihbarında bulundu.

Ümmügülsüm B.’nin, dışarı çıktıktan sonra bir camiye gidip namaz kıldıktan sonra uyuyakaldığı, uyandıktan sonra ailesinin evinin olduğu İlkadım ilçesindeki Kadifekale Mahallesi’ne gittiği öğrenildi. Mahallede bulunan bir terzinin Ümmüğülsüm B.’yi dükkanın önünden geçerken görüp, ailesine bildirdiği ve bulunduğu belirtildi. 

(DHA)

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!