Ünlü isimlere yönelik soruşturma: 7 fenomen hakkında gözaltı kararı verildi
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında aralarında Simge Barankoğlu’nun da bulunduğu 7 sosyal medya fenomeni gözaltına alındı.
Ünlü isimlere yönelik soruşturmalar kapsamında Simge Barankoğlu, Eda Alboya ve Taha Özer olmak üzere toplam yedi kişi gözaltına alındı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında sosyal medya fenomenleri Fatma Yılmaz, Ebru Arman, Arif İskilip, Heves Güzel, Taha Özer, Eda Alboya ve Simge Barankoğlu gece saatlerinde gözaltına alındı.
Simge Barankoğlu’na müstehcenlik suçlaması da yapıldı. Yapılan sorgulamada Barankoğlu’nun ayrıca dolandırıcılık suçundan arandığı iddia edildi.
Barankoğlu, daha önce Aralık 2021'de sosyal medya üzerinden dolandırıcılık yaptığı iddia edilen bir suç şebekesine yönelik operasyonda da gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı. 56 gün cezaevinde kaldıktan sonra Ocak ayında serbest bırakılmıştı.
Ne olmuştu?
Geçtiğimiz günlerde de sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin ve Mika Raun Can da uyuşturucu iddialarıyla gözaltına alınıp tutuklanmıştı.
Son dönemde sosyal medya fenomenleri dışında birçok şarkıcı ve oyuncu da "uyuşturucu" iddiasıyla gözaltına alındı. Aleyna Tilki gibi ünlü isimlerin yer aldığı operasyonlar Acun Ilıcalı'nın eşi olarak tanınan Şeyma Subaşı'na da uzanmıştı.
(Haber Merkezi)Evrensel 31 yaşında!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et