05.02.2026 13:44

Sözleşmesi feshedilen Yusuf Demir'in yeni takımı belli oldu

Galatasaray ile yollarını ayıran Yusuf Demir, eski kulübü Rapid Wien’e transfer oldu. Avusturya temsilcisi, 22 yaşındaki futbolcuyla 2027 yılına kadar sözleşme imzalandığını açıkladı.

Sözleşmesi feshedilen Yusuf Demir'in yeni takımı belli oldu Fotoğraf: Instagram / SK Rapid

Galatasaray’dan ayrılan Yusuf Demir’in yeni adresi belli oldu. Avusturya Bundesliga ekiplerinden Rapid Wien, Türk asıllı Avusturyalı futbolcuyu yeniden kadrosuna kattığını kulübün resmi iletişim kanalları üzerinden duyurdu. Yapılan açıklamada, 22 yaşındaki oyuncu ile 2027 yılına kadar geçerli bir sözleşme imzalandığı belirtildi. Rapid Wien altyapısında yetişen Demir, böylece kariyerine başladığı kulübe geri dönmüş oldu.

Yusuf Demir’in Galatasaray kariyeri

Yusuf Demir, 2022 yılında Rapid Wien’den Galatasaray’a 6 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti. Sarı-kırmızılı formayla beklentilerin gerisinde kalan genç futbolcu, zaman zaman forma şansı bulsa da istikrarlı bir performans sergileyemedi.

Galatasaray’da geçirdiği süre boyunca 26 resmi maçta görev alan Demir, 2 gol ve 2 asistlik katkı sağladı. Attığı goller Ziraat Türkiye Kupası’nda Konyaspor ve Boluspor karşılaşmalarında geldi.

2023–2024 sezonunda kiralık olarak İsviçre temsilcisi Basel’e gönderilen Demir, takıma dönüşünün ardından da düzenli forma şansı bulamadı. Galatasaray kariyerinde Süper Lig’de 2, Türkiye Kupası’nda ise 1 şampiyonluk yaşayan futbolcu, kulüple yolların ayrılmasının ardından yeniden Rapid Wien’e imza attı.

(Spor Servisi)

Evrensel 31 yaşında!

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
04.02.2026 13:02

Nagehan Alçı'dan depremzedelere yönelik 'rehavet' paylaşımı

Gazeteci Nagehan Alçı, deprem bölgesindeki depremzedelere yönelik yaptığı sosyal medya paylaşımında, "rehavet" oluştuğunu savundu ve depremzedeleri yardım almak için konteynerleri terk etmemekle suçladı.

Nagehan Alçı'dan depremzedelere yönelik 'rehavet' paylaşımı

Nagehan Alçı

05.02.2026 12:40

MSB'den Miçotakis'e 12 mil yanıtı: Kabul edilemez

Milli Savunma Bakanlığı, Miçotakis’in Ege’de karasularını 12 mile çıkarma yönündeki açıklamalarına "uluslararası hukuka aykırı ve kabul edilemez" dedi.

MSB'den Miçotakis'e 12 mil yanıtı: Kabul edilemez Fotoğraf: Milli Savunma Bakanlığı 
05.02.2026 12:43

İstanbulların en büyük korkusu deprem: Çürük binada yaşayanların gerekçesi maddiyat

İPA'nın araştırmasına göre İstanbulluların en çok endişe duyduğu afet, yüzde 94,1 ile deprem oldu. Çürük raporu verilmesi durumunda binasında yaşamaya devam edeceklerini söyleyenlerin yüzde 70,6'sının gerekçesi ise maddi yetersizlikler oldu.

İstanbulların en büyük korkusu deprem: Çürük binada yaşayanların gerekçesi maddiyat

Fotoğraf: Umay Isik/Pexels

04.02.2026 17:51

KESK Torbalı Migros depo işçilerini ziyaret etti: 'Migros işçisi yalnız değildir'

İşten atılan Torbalı Migros depo işçilerini ziyaret eden KESK İzmir Şubeler Platformu, “Direnerek kazanacaklarına inanıyorlar. Biz de KESK olarak direnen işçilerin yanında olacağız” dedi.

KESK Torbalı Migros depo işçilerini ziyaret etti: "Migros işçisi yalnız değildir"

Fotoğraf: Evrensel

05.02.2026 11:39

Venezuela’da Maduro müttefikleri hedefte

Maduro’nun yakın müttefiklerinden olarak bilinen iş insanı ve eski Sanayi Bakanı Alex Saab’ın, ABD ve Venezuela yetkilileri arasında yürütülen ortak bir operasyon kapsamında Venezuela’da gözaltına alındığı bildirildi. 

Venezuela’da Maduro müttefikleri hedefte

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!