04.02.2026 16:43

Galatasaray orta saha için İspanya'ya yöneldi

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’ın, Real Betis forması giyen İspanyol orta saha Sergi Altimira için kiralama seçeneğini değerlendirdiği belirtildi.

Galatasaray orta saha için İspanya'ya yöneldi

Fotoğraf: Instagram / Sergi Altimira

Süper Lig’de liderliğini sürdüren Galatasaray’da transfer çalışmaları devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk’un raporu doğrultusunda hareket eden sarı-kırmızılı yönetim, orta saha hattını güçlendirmek için temaslarını sürdürüyor.

Sezon boyunca orta sahada yaşanan performans dalgalanmaları nedeniyle bu bölgeye takviye yapmayı planlayan Galatasaray, kış transfer döneminde Noa Lang, Yáser Asprilla ve Renato Nhaga’yı kadrosuna katmıştı. Yönetimin orta saha için yeni bir hamle üzerinde daha durduğu ifade ediliyor.

HT Spor muhabiri Çağatay Çelik’in aktardığı bilgilere göre Galatasaray’ın gündemindeki isim, Real Betis forması giyen Sergi Altimira oldu. Sarı-kırmızılıların, 24 yaşındaki futbolcu için zorunlu satın alma maddesi içermeyen bir kiralama seçeneği üzerinde Real Betis ile temasa geçtiği belirtildi.

Bu sezon Real Betis formasıyla 26 resmi maçta görev alan Altimira, 2 gol ve 2 asistlik katkı sağladı. Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösterilen futbolcunun, kulübüyle olan sözleşmesi 2029 yılına kadar devam ediyor.

(https://www.htspor.com/)

Evrensel 31 yaşında!

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
04.02.2026 15:10

Şimşek’ten 'son aşama' vurgusu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yenilenebilir enerjiye yönelik 2 milyar dolarlık yatırım anlaşmasını örnek göstererek ekonomi programının “son aşamasında” olduklarını savundu.

Şimşek’ten “son aşama” vurgusu

Fotoğraf: ANKA

04.02.2026 17:21

İliç katliamında hayatını kaybeden Uğur Yıldız'ın ailesinden EMEP'e ziyaret: Yürüyüş ve dava için dayanışma çağrısı

İliç katliamında hayatını kaybeden Uğur Yıldız'ın ailesi, Emek Partisi'ni ziyaret ederek 14 Şubat'ta Kadıköy Boğa'da toplanıp rıhtıma yürüyeceklerini duyurdu. Aile, yürüyüşe ve 17 Şubat'ta görülecek dava için kamuoyunu destek vermeye çağırdı.

04.02.2026 12:55

Urfa’da çocuk istismarı alarmı: Son iki yılda 1008 mağdur, dosyaların çoğu takipsizlikte

Şanlıurfa Barosu ortaklığıyla hazırlanan Çocuk Hakları İhlalleri İzleme Raporu’na göre, son iki yılda 1008 çocuk cinsel istismar mağduru olarak kayıtlara geçti; dosyaların yalnızca beşte biri kovuşturma aşamasına taşınabildi.

Urfa’da çocuk istismarı alarmı: Son iki yılda 1008 mağdur, dosyaların çoğu takipsizlikte

MA

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!