N'Golo Kante'den Fenerbahçe mesajı: Pazarlık sürecine direkt dahil oldu
Fenerbahçe'ye transferi için bonservis görüşmeleri süren N'Golo Kante'nin takımına "İkinci sezonda Fenerbahçe'de olmak istiyorum" dediği öğrenildi.
Fotoğraf: Brian Minkoff-London Pixels/Wikimedia Commons CC BY-SA 4.0
Al-Ittihad forması giyen N’Golo Kante için görüşmeler sürüyor ancak Al-Ittihad, bonservis pazarlığında geri adım atmıyor.
Fanatik'te yer alan habere göre bonservis görüşmelerinin tıkanması üzerine, N’Golo Kante'nin sürece doğrudan müdahale ettiği öğrenildi.
Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan N’Golo Kante için takımın "önce yerini dolduralım" yaklaşımına karşı, Kante'nin Al-Ittihad yönetimine "Sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe’de oynamak istiyorum" dediği öne sürüldü.
Fenerbahçe cephesinde ise Ertan Torunoğulları ile sportif direktör Devin Özek’in transferi sonuçlandırmak için bu hafta Suudi Arabistan’a gitmesi bekleniyor.
(Spor Servisi)
Evrensel'i Takip Et