09.11.2025 01:16

Nilüfer Belediyesi’ne 'rüşvet' ve 'yolsuzluk' soruşturması: 3 gözaltı daha

Bursa Nilüfer Belediyesi'ne yönelik açılan soruşturmada 3 kişi daha gözaltına alındı.

Nilüfer Belediyesi’ne 'rüşvet' ve 'yolsuzluk' soruşturması: 3 gözaltı daha

Nilüfer Belediyesi

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen, eski Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in de aralarında bulunduğu 15 kişinin tutuklandığı 'rüşvet' ve 'yolsuzluk' soruşturmasında 3 kişi daha gözaltına alındı.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, 10 Ekim'de Bursa merkezli 3 ilde 'rüşvet' ve 'yolsuzluk' iddiasıyla operasyon düzenledi.

Operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan 23 kişiden 22'si yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen, aralarında eski Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in bulunduğu 15 kişi tutuklandı. 6 kişi adli kontrolle serbest bırakılırken, diğer şüpheliler ile ilgili çalışmalar sürüyor.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, bugün söz konusu soruşturma ile ilgili bir açıklama yaptı. Başsavcılık, devam eden soruşturma kapsamında 3 kişinin daha gözaltına alındığını duyurdu. Kişilerin, eski CHP ilçe yönetiminde ve belediye meclisinde görev yapan F.Y, A.Ç. ve Ş.O. olduğu öne sürüldü.

(DHA)

Dayanışmaya çağrı!

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!