Ankara’da bazı yollar kutlamalar nedeniyle trafiğe kapatıldı
Ankara’nın başkent ilan edilişinin 102. yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler nedeniyle kent merkezinde bazı yollar kapatıldı.
Temsili görsel | Fotoğraf: DHA
Ankara’nın başkent oluşunun 102. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında bugün sabah saatlerinden itibaren kent merkezinde bazı yollar trafiğe kapatıldı.
Ankara İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, kutlamalar dolayısıyla Cumhuriyet Caddesi’nin Baruthane Kavşağı ile Ulus Kavşağı arasındaki bölümü ve Çapa Sokağı, saat 08.30’dan program bitimine kadar çift yönlü olarak araç trafiğine kapatıldı.
Açıklamada ayrıca, ihtiyaç halinde Çankırı Caddesi, Atatürk Bulvarı, Anafartalar Caddesi, Hisar Parkı Caddesi, İpek Caddesi, Bedesten Sokak, Gözcü Sokak, Kalekapısı Sokak, Alitaş Sokak ile yürüyüş güzergahına bağlanan tüm yolların da geçici olarak trafiğe kapatılabileceği belirtildi.
Emniyet, sürücüleri alternatif güzergâhları kullanmaları ve trafik işaretlerine dikkat etmeleri konusunda uyardı.
(Haber Merkezi)Evrensel'e Abone Ol
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et