Fabrizio Romano: Fenerbahçe ile Benfica arasında Kerem Aktürkoğlu görüşmeleri sürüyor
Transferin nabzını tutan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre, iki kulüp arasında görüşmeler devam ediyor.

Fotoğraf: Benfica
Fenerbahçe, milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu’nun transferi için Benfica ile temaslarını sürdürüyor. Transferin nabzını tutan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre, iki kulüp arasında görüşmeler devam ediyor.
Portekiz ekibiyle bonservis pazarlıklarını sürdüren sarı-lacivertliler, transferi kısa süre içinde sonuçlandırmak istiyor. Kerem’in Fenerbahçe’ye transferi halinde hem Süper Lig hem de Avrupa kupaları için önemli bir takviye olacağı değerlendiriliyor.
Görüşmelerde zamanlama kritik bir öneme sahip. Fenerbahçe, UEFA kadrosuna son eklemeleri yapmadan önce transferi tamamlamayı hedefliyor.
Evrensel'i Takip Et