13.06.2025 14:53

İsrail'in İran'a saldırılarında Kasrı Şirin kentinde 1 kişi öldü, 31 kişi yaralandı

İsrail'in İran'a saldırılarında Kasrı Şirin kentinde 1 kişinin öldüğü, 31 kişinin yaralandığı açıklandı.

İsrail'in İran'a saldırılarında Kasrı Şirin kentinde 1 kişi öldü, 31 kişi yaralandı

Tahran'daki bir bina | Fotoğraf: Fatemeh Bahrami/AA

İsrail'in İran'a saldırılarında Kirmanşah eyaletine bağlı Kasrı Şirin kentinde 1 kişinin öldüğü, 31 kişinin yaralandığı belirtildi.

Mehr Haber Ajansına konuşan Kasrı Şirin Valisi Muhammed Şefii, konuya ilişkin bilgi verdi. Saldırıda sivil alanların hedef alındığını belirten Şefii, "Ticari geçişler açısından önemli bir güzergah olan Hüsrevi Sınır Kapısı hedef alındı. 1 kişi hayatını kaybetti, 31 kişi yaralandı" dedi.

İsrail, sabah saatlerinde İran'ın farklı kentlerine saldırılar düzenledi. Nükleer tesisler ve askeri noktaların hedef alındığı bu saldırılarda, bazı üst düzey İranlı komutanların ve bilim insanlarının hayatını kaybettiği kaydedilmişti.

{{557192}}

(AA)

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!