Nallıhan Belediyesinin çöp kamyonu devrildi: 1 temizlik işçisi hayatını kaybetti
Ankara’da Nallıhan Belediyesine ait çöp kamyonunun devrilmesi sonucu 1 temizlik işçisi hayatını kaybetti, 1 işçi yaralandı.
Fotoğraf: DHA
Ankara - Nallıhan ilçesinde belediyenin çöp kamyonunun devrilmesi sonucu 1 temizlik işçisi hayatını kaybetti
Kaza, saat 10.30 sıralarında Ankara-İstanbul kara yolu Sobran Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. Nallıhan Belediyesi'ne ait çöp kamyonu, sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi üzerine devrildi. Araçta bulunan temizlik işçilerinden T.Ö. hayatını kaybetti, E.K isimli işçi yaralandı. Yaralı işçi, sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Nallıhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
(DHA)Evrensel'e Abone Ol
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et