13.07.2023 17:38

İzmir’de bir kadın boşandığı erkek tarafından öldürüldü

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde Kübra Ö. adlı kadın bir süre önce boşandığı Mehmet Ö. tarafından tabanca ile vurarak öldürüldü. Mehmet Ö. cinayetin ardından intihar etti.

İzmir’de bir kadın boşandığı erkek tarafından öldürüldü

Fotoğraf: DHA

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde Kübra Ö. adlı kadın bir süre önce boşandığı Mehmet Ö. tarafından öldürüldü

DHA’nın haberine göre, İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde sabah saatlerinde Ulucak Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi Şahin Tepesi mevkisinde bir markette kasiyer olan Kübra Ö., bir süre önce boşandığı ve benzin istasyonunda çalışan Mehmet Ö. ile buluştu. İkili arasında tartışma çıktı. Bu sırada Mehmet Ö. yanındaki tabancayı çıkarıp, Kübra Ö.'nün başına ateş etti.

Mehmet Ö. ardından aynı silahla kendini vurdu. İhbarla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Mehmet Ö. ile Kübra Ö.'nün hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazeler, İzmir Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. (HABER MERKEZİ)

31.01.2026 12:43

Meteoroloji’den 18 il için sarı kodlu uyarı: Yağış ve fırtına bekleniyor (31.01.2026)

Meteoroloji, 31 Ocak’ta yurt genelinde yağışlı hava beklendiğini duyurdu. 18 il için sarı kodlu uyarı yapılırken, kuvvetli yağış, fırtına, buzlanma ve Doğu bölgelerinde çığ tehlikesine dikkat çekildi.

Meteoroloji’den 18 il için sarı kodlu uyarı: Yağış ve fırtına bekleniyor (31.01.2026)

Fotoğraf: AA

01.02.2026 18:39 / Güncelleme: 20:45

Sunucu taşıma işlemleri nedeniyle web sitemizde teknik sorunlar yaşıyoruz

Sunucu taşıma işlemlerimiz nedeniyle web sitemizde geçici teknik aksaklıklar yaşanıyor. Bu aksaklıklar nedeniyle okurlarımızdan özür dileriz.

Sunucu taşıma işlemleri nedeniyle web sitemizde teknik sorunlar yaşıyoruz

evrensel.net

01.02.2026 19:06

Macron’dan Fransa halkına bütçe darbesi: Meclis baypas edildi

Fransa’da Macron- Lecornu yönetimi, Mecliste 4 aydır süren ve uzlaşmayla sonuçlanmayan tartışmaların ardından, bir kez daha Anayasa’nın meclisi baypas eden 49.3 maddesine başvurarak bütçeyi zorla geçirme yolunu seçti.

Macron’dan Fransa halkına bütçe darbesi: Meclis baypas edildi

Fotorğaf: DHA

01.02.2026 13:32 / Güncelleme: 16:46

Antalya'da yolcu otobüsü devrildi: 9 kişi öldü, 26 kişi yaralandı

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde, Tekirdağ'dan yola çıkan Buzlu firmasına ait yolcu otobüsü virajı alamayarak şarampole devrildi. Çok sayıda ölü ve ağır yaralı yolcu var.

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!