25 Mayıs 2023 09:00
Son Güncellenme Tarihi: 25 Mayıs 2023 13:11

İstanbul'da yangın çıkan evde bir mültecinin bağlanmış haldeki cansız bedeni bulundu

İstanbul'da bir binada çıkan yangına müdahale eden itfaiye ekipleri dairede Pakistan vatandaşı bir erkeğin bağlanmış haldeki cansız bedenine ulaştı.

Fotoğraflar: DHA

Paylaş

İstanbul'un Esenler ilçesindeki bir binada çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken, dairede bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Demirören Haber Ajansı (DHA) önce polis ekiplerinin cansız bedeni bulunan kişinin domuz bağı yöntemi ile öldürüldüğünü tespit ettiği bilgisini geçti. Sonra düzelterek haberi yeniden yayımlayan ajans, polisin bu kişinin 42 yaşındaki Pakistan vatandaşı Muhammad Tahir Khan olduğunu ve ayakları ve ağzının ayrı iplerle bağlanarak öldürüldüğünü tespit ettiği bilgisini paylaştı.

Öte yandan Anadolu Ajansı, "Pakistan uyruklu 1 kişi evde ölü bulundu" diyerek haberi cinayete dair bilgi olmadan yayımlarken, gazeteci Hazar Dost ise, emniyet kaynaklarının elleri ve ağzı ayrı ayrı bağlıyken boğazı kesilerek öldürüldüğü bilgisini paylaştığını aktardı. Haberde, emniyet kaynaklarının bir fidye pazarlığı olma ihtimali üzerinde durduklarını aktarıldı.

DHA'nın haberine göre, Kemer Mahallesi 903 Sokak'ta bulunan 5 katlı binanın giriş katında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, dairede bir kişinin hareketsiz yattığını tespit etti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, bu kişinin 42 yaşındaki Pakistan vatandaşı Muhammad Tahir Khan olduğunu ve ayakları ve ağzının ayrı iplerle bağlanarak öldürüldüğünü tespit etti.

Adrese gelen olay yeri inceleme ekipleri evde inceleme yaptı. Yangının Khan'a ait evrakların elektrikli ısıtıcının üzerine atılmasıyla meydana geldiği ileri sürüldü. Khan'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Rezidansın balkonundan düştüğü iddia edilen Saliha Tuncel yaşamını yitirdi

SONRAKİ HABER

"İnsanlar azdı deprem oldu" diyen AKP'li belediye başkanı Selahattin Gürkan hakkında suç duyurusu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...