10 Mayıs 2023 12:41

CHP'li Engin Özkoç Kılıçdaroğlu'na "ses kaydı operasyonu" yapılacağı iddiasında bulundu

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında iktidarın "ses kaydı" operasyonu yapacağı iddiasında bulundu, "Bununla ilgili istihbarat bilgisi aldık" dedi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Millet İttifakı Cumhurbaşkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sesinin taklit edilip sosyal medyada dolaşıma sokulacağı iddiasında bulundu.

Özkoç, Halk Tv'de katıldığı yayında "Çok net söylüyorum. Şehit ailelerimizin çocukları ile ilgili afişlerde onların resminin olduğu, Kemal Kılıçdaroğlu’nun da sesinin taklit edilerek PKK terör örgütü ile bir ilinti bir konuşması olduğunu gösterip onları istismar edip billboardlarda afişlerin son 4 gün içerisinde yapıştırılacağına ve bununla ilgili propaganda yapılacağına dair istihbarat bilgileri aldık." dedi.

Özkoç devamında "Böyle bir şeye tevessül ederseniz, böyle alçakça ve şerefsizce bir şeye tevessül ederseniz bunun gereğini çok ciddi şekilde yaparız. Ve bunun hesabını her kim olursa olsun hukuk karşısında verir. Bu 'her kim olursa olsun'un altını çiziyorum." ifadelerini kullandı.

Özkoç, Kılıçdaroğlu'nun alacağı oy oranıyla ile ilgili öngörüsünü yüzde 56-57 olarak açıkladı. Özkoç "Yaptırdıklarımızda çok net görüyoruz. Sokağa çıktığımızda insanlarda bunu görüyoruz" dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Mahsa Amini eylemlerine katılan 3 kişi hakkındaki idam kararı onandı

SONRAKİ HABER

Soma'da, maden ocağındaki toprak kaymasında yaralanan 3 işçiden 2’si taburcu oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...