28 Nisan 2023 22:48

Soylu: LGBT+Q diyorlar ya onun içerisinde hayvanla insanın evlenmesi de var

İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul milletvekili adayı Süleyman Soylu, LGBT'ileri hedef almaya devam etti: "Hani LGBT+Q diyorlar ya onun içerisinde hayvanla insanın evlenmesi de var."

Fotoğraf: DHA

Paylaş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu LGBTİ'leri hedef almaya devem etti. Gaziosmanpaşa'da STK başkanlarıyla kahvaltı programında konuşan Soylu, "Billboardlara asıp da biz cinsel yönelimin bütün tercihlerini yerine getireceğiz demek var ya, erkekle erkeğin kadınla kadının, daha öte giderek midenizi bulandırmak istemem. Hani LGBT+Q diyorlar ya onun içerisinde hayvanla insanın evlenmesi de var" dedi.

Görevinden istifa etmeyen İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul 2. bölge milletvekili adayı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa’da STK Başkanlarıyla kahvaltı programına katıldı. Soylu’ya Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta eşlik etti. Kahvaltının ardından Soylu konuşma yaptı.

Soylu "Tayyip Erdoğan gitsin de kim gelsin? Benim ülkemde erkekle erkeğin, kadınla kadının evlenmesini istemiyorum arkadaş. Ben istemiyorum. Billboardlara asıp da biz cinsel yönelimin bütün tercihlerini yerine getireceğiz demek var ya, erkekle erkeğin kadınla kadının, daha öte giderek midenizi bulandırmak istemem. Hani LGBT+Q diyorlar ya onun içerisinde hayvanla insanın evlenmesi de var. Yani bunlar tamamen Amerika'nın ve Avrupa’nın güdümüne girmişler. Çünkü son cümlem şudur: Avrupa ve Amerika tek tip insan istiyor. Televizyonlardan beslediği tek tip bir dine tabi oldukları, evrensel hukuk diyorlar ya,  evrensel tek bir dine tabi oldukları, cinsiyetsiz oldukları, hiç kimsenin aile yapısı içerisinde olmadığı tek tip insan modeli istiyor. Biz bu modele evet diyemeyiz. Bu kadar basit" ifadelerini kullandı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Baykan Denim zehirlenen işçileri çalıştırmaya devam etti

SONRAKİ HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Sekreteri Guterres ile telefonda görüştü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...