17 Nisan 2023 16:04

Kaftancıoğlu'ndan Oktay'a: Sorumluluk makamları üzülme değil gereğini yapma yeridir

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kızılay'ın çadır satmasına üzüldüğünü söyleyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a tepki gösterdi.

Kaftancıoğlu'ndan Oktay'a: Sorumluluk makamları üzülme değil gereğini yapma yeridir

Fotoğraf: CHP

İstifa etmeden Ankara’dan AKP milletvekili adayı gösterilen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, depremzedelere göndermesi gereken çadırları satmasıyla gündeme gelen Kızılay için "üzüldüğünü" dile getirdi.

Oktay, "Kızılay’ın kendi genel kurulu vardır, kendi yönetimini kendisi belirler. Orada zaten gerekli tedbirler, gereken yapılır. Buna tabii ki herkes üzülmüştür. Biz de üzüldük, çadır satılması olayı vesaire, bu konuların gündeme gelmesi olayına. Ama Kızılay hepimizin kurumudur, üzerinde titrememiz lazım” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Fuat Oktay'ın bu açıklaması üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kaftancıoğlu, "Vah vah… Çok üzülmüş, süzülmüş hatta! Vatandaşın derdi, üzüntüsü, ihtiyacı hiç önemli değil. Devleti yönettiğini zannedip, üstüne bir de maaş alanlar üzülmesin yeter ki. Beyefendi bilmezsiniz ama sorumluluk makamları üzülme, kandırılma yerleri değil gereğini yapma yerleridir!" dedi.

(HABER MERKEZİ)

İLGİLİ BAŞLIKLAR

Evrensel'i Takip Et