15 Mart 2023 19:00

AKP milletvekili aday adaylığı başvurusu süresini uzattı

AKP'li Ali İhsan Yavuz, 16 Mart Perşembe günü saat 17.00'de sona erecek olan milletvekili aday adaylığı başvuru süresinin 22 Mart'a uzatıldığını açıkladı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

AKP Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, 16 Mart Perşembe günü saat 17.00'de sona erecek olan milletvekili aday adaylığı başvuru süresinin 22 Mart'a uzatıldığını açıkladı.

AKP Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, partisinin milletvekili aday adaylığı işlemleri ile ilgili partisinin genel merkezinde açıklamalarda bulundu. Yavuz, 81 ilde milletvekili aday adaylığı müracaatlarının devam ettiğini belirterek, "Yoğun bir aday müracaatı başvurusu söz konusu. Bugün, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) kararı almak suretiyle aday müracaatlarının biraz daha uzatılmasına karar verildi. İlgili MYK kararına göre aday müracaatları gelecek hafta çarşamba günü saat 17.00'ye kadar uzatılmıştır. İllerimizde ve burada zorluk yaşanmasın, adaylık müracaatlarında bulunanlar da daha rahat bir şekilde müracaatta bulunsun diye bu kararı aldık. Bu karara bağlı olarak da temayül yoklamasının tarihi de değişti. Bu hafta sonu yapacak olduğumuz teşkilat temayül yoklamamızı, sonraki hafta cumartesi günü 10.00- 16.00 saatleri arasında yapacağız" dedi. (Ankara/DHA)

ÖNCEKİ HABER

YÖK'e çağrı: Vakıf üniversitelerinde okuyan depremzede öğrencilerden öğrenim ücreti alınmamalı

SONRAKİ HABER

Şehir Plancıları Odası’ndan sel uyarısı: Daha fazla betona değil, planlamaya ihtiyaç var!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...