01 Kasım 2022 21:43

RTÜK üyeliğine, AKP kontenjanından Mete Hacıarifoğlu seçildi

TBMM Genel Kurulu’nda, RTÜK’ten boşalan bir üyelik için yapılan gizli oylamada; AKP kontenjanından Mete Hacı Arifoğlu seçildi.

Görsel: DHA

Paylaş

TBMM Genel Kurulu’nda, RTÜK’ten boşalan bir üyelik için yapılan gizli oylamada; AKP kontenjanından Mete Hacı Arifoğlu seçildi

Bir üst kurul üyeliği için İYİ Parti Grubu Murat İde ve Çiğdem Akdemir’in, AKP Grubu ise Batuhan Mumcu ve Mete Hacıarifoğlu’nun isimlerini aday olarak bildirmişti.

Ancak, bugün yapılan oylamada İYİ Parti Grubu’nun adaylarının isimleri oylamaya sunulmadı.

METE HACIARİFOĞLU KİMDİR?

Ağustos 1973’te Karabük’te doğdu. 1997 yılında Şükrü Balcı Polis Meslek Yüksekokulu’ndan mezun oldu. 2012 yılında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden, 2018 yılında ise Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

1996-2003 yılları arasında Emniyet Genel Müdürlüğü’nde polis memuru olarak görev yaptı. 2003-2009 yılları arasında RTÜK’te uzman kadrosunda görevlendirildi. 2009-2013 yılları arasında AB Bakanlığı’nda geçici görevli personel olarak çalıştı. Daha sonra RTÜK’e döndü; 2013’ten bu yana araştırmacı kadrosunda Özel Kalem Müdür Vekili olarak görev yaptı. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Mordem Sanat’ın düzenlediği 3. solofest başladı

SONRAKİ HABER

Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol'u ölümle tehdit eden Mustafa Yücel'e dava

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...