15.10.2022 20:49

Elazığ’da kardeşi tarafından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti

Elazığ'da, kardeşi M.K. tarafından bıçakla yaralanan Vahide Duran kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Elazığ’da kardeşi tarafından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti

Fotoğraf: MA

Elazığ'da, kardeşi M.K. tarafından bıçakla yaralanan Vahide Duran kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Saldırgan M.K. gözaltına alındı.

AA’nın haberine göre, Elazığ’nın Doğukent Mahallesi'nde oturan ve sağlık personeli olduğu öğrenilen Vahide Duran kardeşi M.K. tarafından bıçakla ablasını yaraladı.

Evde çıkan sesleri duyan komşularının haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan Vahide Duran, 112 Acil Sağlık ekiplerince kaldırıldığı Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Gözaltına alınan zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor. (HABER MERKEZİ)

{{472340}}

{{472321}}

 

 

 

 

 

 

30.01.2026 16:28

Fenerbahçe UEFA’dan 19,5 milyon avro kazandı

UEFA Avrupa Ligi'ni 19. sırada tamamlayarak son 16 play-off turuna kalan Fenerbahçe, UEFA'nın ödül sistemi kapsamında bu sezon Avrupa kupalarından toplam 19 milyon 475 bin avroluk gelir elde etti.

Fenerbahçe UEFA’dan 19,5 milyon avro kazandı

Fotoğraf: AA

31.01.2026 20:46

Nurdağı'nda rezerv alan konutları iddiası: ‘Davadan vazgeçmeyenlere ev verilmiyor’

Nurdağı'nda rezerv alan kapsamında hak sahibi olan yurttaşlar, açtıkları yürütmeyi durdurma davalarından vazgeçmedikleri gerekçesiyle adlarına çıkan konutların teslim edilmediğini öne sürerek uygulamanın açık bir hak ihlali olduğunu belirtti.

Nurdağı'nda rezerv alan konutları iddiası: ‘Davadan vazgeçmeyenlere ev verilmiyor’

Fotoğraf: ANKA

01.02.2026 16:02

'Hemoroid sanılan kanama, başka bir hastalığın habercisi olabilir'

Makattan kanama, genellikle hemoroid ile karıştırılabilir ancak altında mide rahatsızlıkları veya bağırsak kanseri gibi ciddi hastalıklar da yatabilir.

"Hemoroid sanılan kanama, başka bir hastalığın habercisi olabilir"

Fotoğraf: DHA

31.01.2026 21:43

Aydın’da 50 kuruşluk borca internet kesintisi

Aydın’ın Karacasu ilçesinde kahvehane işleten Tayfun Karaoğlan, 50 kuruşluk borç gerekçe gösterilerek internetinin kesildiğini ve 300 lira açma-kapama bedeli yansıtıldığını belirterek uygulamaya tepki gösterdi.

Aydın’da 50 kuruşluk borca internet kesintisi

Fotoğraf: ANKA

01.02.2026 03:31

İran: ABD ile müzakereler için zemin hazırlığı devam ediyor

İran Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Ali Laricani, ABD ile savaş senaryolarının abartıldığını söyledi. Nükleer müzakereler için hazırlıkların sürdüğünü belirten Laricani, “Tehdit altında müzakere olmaz” dedi.

İran: ABD ile müzakereler için zemin hazırlığı devam ediyor

Fotoğraf: ANKA

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!