09 Temmuz 2022 14:05

TTB'den bayram mesajı: Buradayız, burada olmaya devam edeceğiz!

Son dönemde Cumhur İttifakı ve özellikle MHP tarafından hedef alınan TTB, paylaştığı bayram mesajı ile "Buradayız, burada olmaya devam edeceğiz!" dedi.

Görsel: TTB

Paylaş

Türk Tabipleri Birliği (TTB) tarafından paylaşılan bayram mesajında "Buradayız, burada olmaya devam edeceğiz!" denildi.

Son dönemde Cumhur İttifakı bileşenleri ve özellikle Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından hedef alınan TTB, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj paylaştı.

TTB tarafından paylaşılan bayram mesajında "Artık kaybettiklerimizin değil umudun, özgürlüğün, sevincin dilimizde; sağlığımızın, geleceğimizin ellerimizde olduğu günlerde hep birlikte bayramları kutlayabilmek için… Buradayız, burada olmaya devam edeceğiz!" ifadeleri kullanıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Dr. Ekrem Karakaya'nın görevi başında katledilmesi sonrasında iş bırakan ve hükümeti eleştiren TTB'yi hedef alan açıklamalarda bulunmuştu. Bahçeli, "Türkiye düşmanı ellerde itibar ve inandırıcılığını kaybeden, bölücülüğün aparatı haline gelen Türk Tabipleri Birliği’nin maksatlı kışkırtmasıyla doktorlarımızın iki gün süreyle boykot yapmalarını çok yanlış buluyor, muayenelerin iptalini de mahsurlu ve gayri meşru bir eylem olarak değerlendiriyorum" sözlerini sarf etmişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İstanbul'da İETT otobüsünün karıştığı kazada 3 kişi yaralandı

SONRAKİ HABER

DİDF Dortmund yöneticisi Abbas Doğan düzenlenen cenaze töreniyle uğurlandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...