25 Şubat 2022 03:41

Zafer Bozkurt, Esra Bozkurt’u öldüresiye darbetti, serbest bırakıldı

İstanbul'da yaşayan Zafer Bozkurt, evli olduğu Esra Bozkurt'u öldüresiye darbetti, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Esra Bozkurt, "tayt giydiğim için darbettiği" dedi.

Fotoğraf: Ekmek ve Gül

Paylaş

İstanbul Sultangazi’de yaşayan Zafer Bozkurt, iddiaya göre tayt giydiği gerekçesiyle eşi Esra Bozkurt’u darbetti.

Kafatasında çatlaklar oluşan genç kadın, “Gözümü açtığımda hastanedeydim. Hep ‘Anneni ve babanı öldüreceğim’ diye tehdit ederdi” dedi. Saldırgan ise gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.

İddiaya göre Zafer Bozkurt, tayt giydiği gerekçesiyle eşi Esra Bozkurt’a şiddet uyguladı. Gürültüleri duyan komşuları hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Esra Bozkurt hastaneye kaldırıldı. Zafer Bozkurt ise, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Zafer Bozkurt, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Bozkurt, adli kontrol uygulamasıyla serbest bırakıldı.

“HASTANE BİR ŞEYİNİZ YOK DİYE DARP RAPORU VERMEDİ”

Yaşadığı olayı anlatan Esra Bozkurt, “Yaklaşık 2 aydır şiddete maruz kalıyorum. Aslında ilk şiddeti doğum yaptıktan hemen sonra gördüm. Darp raporu istedim, ‘Bir şeyiniz yok’ dediler, vermediler” ifadelerini kullandı.

“İYİ Kİ ÖLMEMİŞİM DİYORUM”

Evliliği boyunca tehdit edildiğini söyleyen Bozkurt, “Bana ‘Anneni ve babanı öldüreceğim’ diyordu. Kadınları böyle kötü adamlardan korusunlar. Maddi ve manevi destek istiyorum” dedi.

“EN AĞIR CEZAYI ALMASINI İSTİYORUZ”

Esra Bozkurt’un ablası Gözde Bayat ise, “Biz bu kişinin tutuklanmasını, en ağır cezayı almasını istiyoruz. Kız kardeşimin boşanmasını istiyorum. Ayrıca bir de bebek var ortada” diye konuştu. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

CANLI BLOG | Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesinde 2. gün

SONRAKİ HABER

Enerji projeleri için güzergahlarda bulunan taşınmazlara acele kamulaştırma kararı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa