14 Ocak 2022 11:32

Demirtaş'tan Erdoğan'a "İmralı" yanıtı: Sen kendi vereceğin hesabı düşün

HDP'nin Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Tayyip Erdoğan'ın İmralı açıklamalarına cevap verdi, "Benim için 'kaygılanmayı' bırak da kendi vereceğin hesabı düşün" dedi.

Fotoğraf: MA

Paylaş

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "Edirne'deki en büyük hesabı İmralı'dakine verecek. Kendi içlerinde ayrı bir hesaplaşmaları var. Ve bu hesaplaşmayı da yapacaklar" sözlerine Selahattin Demirtaş'tan yanıt geldi.

Edirne Cezaevinde tutuklu bulanan HDP'nin eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş, Erdoğan'ın açıklamalarına sosyal medya hesabından şu yanıtı verdi:

"Siyasetçiler halka, partisine, parlamentoya, bağımsız yargıya hesap verir. Sen benim için 'kaygılanmayı' bırak da kendi vereceğin hesabı düşün."

NE OLMUŞTU?

AKP Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Meclis grup toplantısındaki konuşmasında Abdullah Öcalan ve Selahattin Demirtaş arasında "hesaplaşma" olduğunu iddia etmişti.

Erdoğan, "Edirne'deki, en büyük hesabı İmralı'dakine verecek. Zannediliyor ki her yer şu anda toz pembe. Değil. Onlarında kendi içlerinde ayrı bir hesaplaşmaları var. Ve bu hesaplaşmayı da yapacaklar" demişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Emek Partisi "Bağımsız, demokratik bir ülke ve insanca yaşam bildirgesi"ni açıkladı

SONRAKİ HABER

EYT’liler 81 ilde eylem yaptı: EYT’liler lütuf değil kazanılmış haklarını istiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa