25 Kasım 2021 07:30

Bergen filmi ekibinden Kadına Yönelik Şiddetle Mücadeleye destek

Bergen film ekibi 25 Kasım Dünya Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele gününde "Sen Affetsen Ben Affetmem" pankartı ve şarkısını seslendirerek destek verdiler.

Ekran görüntüsü @ArifPiskin'in paylaştığı videodan alınmıştır

Paylaş

Yönetmenliğini Caner Alper ve Mehmet Binay’ın, yapımcılığını Mine Şengöz’ün yaptığı senaryosu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz’a ait olan Bergen filmi ekibi 25 Kasım Dünya Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele günü ile ilgili mesaj paylaştı. Film ekibi Bergen'in "Sen Affetsen Ben Affetmem" pankartını taşıyarak şarkıyı tek ses olarak söyledi.

Farah Zeynep Abdullah’ın yanı sıra Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran’ın başrolleri paylaşacağı filmde ayrıca Ali Seçkiner Alıcı, Nergis Öztürk, Şebnem Sönmez, Ahmet Kayakesen, Nurcan Eren, Suzan Kardeş ve Arif Pişkin rol alıyor. Filmin müzikleri ise usta sanatçı Mazlum Çimen’e ait.

"Acıların Kadını" olarak bilinen Bergen, evliliği boyunca şiddete maruz kalmış ve yaşamındaki zorlu mücadeleyi müziğine yansıtmış bir isimdi. Film, 1989 yılında öldürülen müzisyen Bergen’in hayatını birçok farklı yönüyle ele alıyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Buca ve Karşıyaka Belediyesi işçileri zamlara karşı mücadele çağrısı yaptı

SONRAKİ HABER

Interpol Başkanlığına BAE'den Ahmed Nasser Al Raisi seçildi | Hakkında işkence iddiaları var

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...