05 Ekim 2021 07:01

"Fiyatlar gayet uygun" diyen Erdoğan, atıştırmalık alışverişine 1002 lira ödedi

“Fiyatlar gayet uygun” dediği alışverişinde gevrek, kuru meyve, bisküvi ve meyve suyu gibi ürünler alan Erdoğan, 1002 lira ödeme yaptı. Sepette et, süt, peynir, bakliyat ve yağ gibi temel gıdalar yok.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasından hafta sonu alışveriş yapan Erdoğan markette yaklaşık yarım saat kaldı. İki yıl önceki alışverişinde sadece bisküvi, gofret gibi atıştırmalıklar alırken, bu kez iki alışveriş arabasını doldurdu. Kurutulmuş meyveler, mantı, gevrek, kuruyemiş, şalgam ve meyve suları, çikolata, bisküvi, kurabiye, gofret ve cips alan Erdoğan'ın alışverişinin toplam tutarı da ortaya çıktı.

Sözcü’den İsmail Şahin’in Erdoğan ailesinin kasadayken çekilen görüntülerinde yaptığı incelemeye göre; 1002 lira 47 kuruş tutan alışverişin ödemesini Cumhurbaşkanı Erdoğan cüzdanından çıkardığı nakit para ile ödedi. Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasının kasiyeri Erdoğan'a 7.5 lira para üstü verdi.

"FİYATLAR GAYET UYGUN" DEDİ

Market çıkışında açıklama yapan Erdoğan, “Tarım Kredi Kooperatiflerimizin gördüğünüz gibi buradaki market gerçekten çeşitli ürünler, kalite, fiyatlar noktasında gayet uygun. Gerçekten vatandaşlarımızın kesesine uygun fiyatların uygulandığı bir yer” dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Uber Türkiye'nin ABD'li yetkilisine 2 yıla kadar hapis cezası istendi

SONRAKİ HABER

Ege Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...