16 Eylül 2021 12:58

Gelecek Partisi Konyaaltı yöneticisi saldırıya uğradı

Gelecek Partisi Antalya Konyaaltı Kadın Kolları Başkanı Hilal Oktay Başaslan, ailesiyle birlikte palalı saldırıya uğradı. 

Fotoğraf: MA

Paylaş

Gelecek Partisi Antalya Konyaaltı Kadın Kolları Başkanı Hilal Oktay Başaslan, sanal medya hesabından saldırıya uğradığını belirtti. Oturduğu sitenin önünde saldırıya uğradığını belirten Başaslan,  yaşadıklarına isyan etti. 

Başaslan'ın paylaşımları şu şekilde: ''Olayların çıkış sebebi G.Ş isimli özel eğitim merkezinde öğretmenlik yapan ve köpeklere elektro şok ile saldıran site yöneticisi. Bu görüntüleri yayınlamadım belki düzeltiriz dedim ama insan değiller. Site whatsapp grubunda bu palalı ve silahlı şahısları üstümüze salan kişi.

Günlerdir torpil, kuru sıkıyla yaptıkları tehdit artık bize pala ile saldırmaya kadar gitti. Ölmeli miyiz bunların ceza alması için? O pala, arbede esnasında ters dönse bizi ikiye bölerdi. Artık yeter 2 haftadır çektiğimiz eziyet yeter! Birileri duysun artık. Bir avukat bile bunları yaşıyorsa, haklarını bilip savunamayacak insanlar ne yapacak? Artık polisler bile halimize üzülüyor. Ben 12 yaşında evladımla sabahın 6'sında ifadeden çıktım onlar evlerinde uyuyorlardı. Eşimde kırık, bende, kızımda kesikler mevcut." (Antalya/MA)

ÖNCEKİ HABER

HDP mitingindeki bombalı saldırıya dair yargılanan 10 polis hakkında hapis istemi

SONRAKİ HABER

Kılıçdaroğlu: Uyuşturucu baronları gücü devleti yöneten siyasi otoriteden alıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...