31 Ağustos 2021 19:34

Ankara'da 1 Eylül Dünya Barış Günü mitingine valilik engeli

Ankara Valiliği, Ankara Emek ve Demokrasi Güçleri’nin yarın gerçekleştirecekleri 1 Eylül Dünya Barış Günü mitingi için belirledikleri saati kabul etmedi.

Fotoğraf: MA

Paylaş

Ankara Valiliği, Ankara Emek ve Demokrasi Güçleri’nin yarın Anıtpark’ta saat 17.00’da gerçekleştirecekleri 1 Eylül Dünya Barış Günü mitingi için belirledikleri saati kabul etmedi. Valilik mitingin saat 15.00’da yapılması yönündeki kararına yapılan itirazı mitinge saatler kala reddetti.

ANKARA GAR MEYDANI’NA ÇAĞRI

Valilik tarafından mitingin, günün en sıcak ve mesai saati olan 15.00’a çekilerek fiili olarak engellenmek istendiğini belirten Ankara Emek ve Demokrasi Güçleri, yarın Ankara Gar Meydanı’nda bir araya gelme kararı aldı. Emek ve Demokrasi Güçleri tarafından yapılan duyuruda, “1 Eylül Dünya Barış Günü'nde Ankara Gar Meydanı’nda Barış Anıtı önünde basın açıklaması yapmak için 18.30’da buluşuyoruz. Barış için mücadele etmekten vazgeçmiyoruz” denildi.

Ankara Emek ve Demokrasi Güçleri, “Savaşa karşı barış, ırkçılığa karşı eşitlik” sloganıyla herkesi saat 18.30’da Gar Meydanı’na çağırdı. (Ankara/MA)

ÖNCEKİ HABER

Türk Sanat Müziği sanatçısı İnci Çayırlı hayatını kaybetti

SONRAKİ HABER

MEB hazırlıkta sınıfta kaldı: 1,5 yılda okullara tek çivi çakılmamış

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...