23 Haziran 2021 08:57

Fatih Tezcan: Yukarıda boran kopuyor, lağım bir gün patlarsa...

Fatih Tezcan, yayımladığı videoda Sedat Peker’in dile getirdiği iddiaların buz dağının sadece görünen kısmı olduğunu söyledi. Tezcan, Twitter kapak fotoğrafını "ENAYİ" yazan bir görselle değiştirdi.

Ekran görüntüleri, Fatih Tezcan'ın 'Kemalist terör örgütü' ifadelerini kullandığı videodan alınmıştır.

Paylaş

AKP yanlısı Fatih Tezcan, yayımladığı videoda Sedat Peker’in dile getirdiği iddiaların buz dağının sadece görünen kısmı olduğunu söyleyip, “Yukarıda boran koptuğunu gördüm. Çünkü bu kadar lağım bir gün patlarsa...” dedi.

AKP yanlısı isimlerden biri olup, bu zamana dek cansiperane savunduğu hükümeti eleştiren gazetecileri ve siyasetçileri hedef gösteren Fatih Tezcan, AKP içerisinde son yaşanan çatışmayı ve devlet bağlantılı çete yöneticisi Sedat Peker’in dile getirdiği iddiaların içerideki etkilerini açıkladı.

Yayımladığı 'Buzdağı' isimli videosunda, “Devletin içerisinde birileri Fatih Tezcan’ı ortadan kaldıracağız diye karar almışlar” diyerek bir süre ortada olmayacağını dile getiren Tezcan'ın Twitter hesabının kapak fotoğrafını da "enayi" olarak değiştirdi.

Bu zamana dek yaptıkları için “Benim çocuğum büyüdüğünde yüzüme tükürecek” diyen Tezcan, iktidar içerisindeki kirli ilişkilerin Sedat Peker’in ifşa ettiğinden çok daha vahim boyutlara geldiğini ifade etti.

Tezcan, Sedat Peker'in dile getirdikleri için “Veyis Ateş, SBK ile görüşmüş de para istemiş. Ya siz deli misiniz? Buzdağının görünen kısmı konuşuluyor. Bildiğim bir şey var rakamlar çok komik. 10 milyon falan ben niye kaçtım sanıyorsunuz? Yukarıda boran koptuğunu gördüm, dedim ki tam siper yat. Çünkü bu kadar lağım bir gün patlarsa… Siz daha hiçbir şey bilmiyorsunuz. Sedat Peker konuşuyor ya hiçbir şey konuşmadı” dedi. (MA)

ÖNCEKİ HABER

Kayseri’de Surp Toros Gregoryan Ermeni Kilisesi tahrip edildi

SONRAKİ HABER

Eğitim Sen: "Telafi eğitiminde" vakıf ve müftülük etkisi durdurulmalı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...