Prof. Dr. Unutmaz: Risk grubundakilerin 3. doz BionTech olmasını tavsiye ediyorum
Prof. Dr. Derya Unutmaz, "Sinovac olan risk grubundakilerin 3. doz BioNTech olmasını tavsiye ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Fotoğraf: DHA
İLGİLİ HABERLER

Erdoğan'ın "3 doz aşı oldum" sözüne CHP'den tepki: "Torpilli aşı" iddiamız doğrulandı

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Yavuz: Aşıda 3. doz için çalışma yapmak istiyoruz

Türkiye'de aşılama süreci hangi aşamada, kime ne zaman sıra gelecek, öncelik durumu nasıl sorgulanıyor?

Kovid-19 aşılarıyla ilgili çok sorulan sorular ve yanıtları
Enfeksiyon hastalıkları ve bağışıklık sistemi alanında çalışmalar yürüten Prof. Dr. Derya Unutmaz, "Sinovac olan risk grubundakilerin 3. doz BioNTech olmasını tavsiye ediyorum" dedi.
Prof. Dr. Derya Unutmaz Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Hong Kong’da yapılan bir çalışmada BioNTech aşısının Sinovac’a göre çok daha yüksek antikor yaptığı yayımlandı. Gerçi aylardır bildiğimiz, söylediğimiz durumun bir teyidi. Bundan, Sinovac olan risk grubundakilerin 3. doz BioNTech olmasını tavsiye ediyorum-bulaştırmayı da önlüyor” ifadesini kullandı.
June 20, 2021
(HABER MERKEZİ)

Evrensel'i Takip Et