02.06.2021 18:23

Özel tiyatrolar, 1 Temmuz-30 Eylül arasında devlet tiyatrolarını kullanabilecek

Kültür ve Turizm Bakanlığı özel tiyatroların, 1 Temmuz ile 30 Eylül arasında devlet tiyatroları sahnelerini kullanabileceğini açıkladı.

Özel tiyatrolar, 1 Temmuz-30 Eylül arasında devlet tiyatrolarını kullanabilecek

Fotoğraf: Pixabay

Kültür ve Turizm Bakanlığı, özel tiyatrolara 1 Temmuz-30 Eylül tarihleri arasında devlet tiyatrolarının sahnelerinde turne yapabilme imkanı sunulacağını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Bakanlığımızca küresel salgın sürecinde başlatılan 'Tiyatrolarımız DT Sahnelerinde' projesinin devamı niteliğinde bir uygulama olan 'Özel Tiyatrolar Yaz Turnesinde' projesi ile özel tiyatrolara 1 Temmuz-30 Eylül tarihleri arasında Devlet Tiyatrolarının sahnelerinde turne yapabilme imkânı sunulacak. Bakanlığa kayıtlı 415 özel tiyatronun yararlanabileceği proje kapsamında destek tutarı 25 milyon lirayı bulacak" denildi.

Proje başvurularının https://guzelsanatlar.ktb.gov.tr/ adresinden yapılabileceği belirtildi. (KÜLTÜR SERVİSİ)

{{434368}}

{{434331}}

Evrensel seninle güçlü!

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!