26 Mayıs 2021 09:14

Erdoğan'dan Akşener'e: Bu daha bir, daha neler olacak neler

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de provokasyon girişimiyle karşılaşan Meral Akşener'e "Bu daha bir, daha neler olacak neler. Daha dur bakalım, bunlar iyi günler" dedi.

Fotoğraf: AA

Paylaş

Partisinin Meclis grup toplantısında konuşan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Rize'de provokasyon girişimiyle karşılaşan Meral Akşener'e "Bu daha bir, daha neler olacak neler. Daha dur bakalım, bunlar iyi günler" dedi.

Akşener'in karşılaştığı sözlü sataşmaları ve "terörle işbirliği" suçlamasını içeren bir video izleten Erdoğan, ardından Akşener'e "Gelin Hanım" diye hitap ederek şu sözleri sarf etti:

"Gelin Hanım, beni Netanyahu'nun yanına koyuyor ve onun ardından da memleketim Rize'ye gidiyor. Ve Gelin Hanım'a memleketim Rize'de görüldüğü gibi gayet güzel bir ders veriliyor. Nerede nasıl adım atılacağını çok iyi bilmek lazım. Burası Rize. Sen Rize'nin uşağına bu şekilde hakaret edip onu Netanyahu gibi bebek katillerinin yanına koymaya kalkarsan işte yapılacak olan budur. Yine dua et ki Gelin Hanım'a çok ileri gitmeden bir ders verdiler. Bu da Rizelinin edebini adabını gösterir. İkizdere yetmedi bir de Çayeli'ne gittin. Orada da zaten gerekeni yaptılar. Ondan sonra Trabzon'a gitmeye kalktın. E Trabzon'da da hiç meydana çıkmadan hemen uçağa geçip Ankara'ya döndün. Bu daha bir, daha neler olacak neler. Daha dur bakalım, bunlar iyi günler. Her şeyden önce bu ülkede ahde vefa diye bir şey vardır. Eğer ahde vefa olmazsa bu millet affetmez."

"GELİN HANIM"DAN "BAY MERAL"E

Konuşmasının ilk bölümlerinde "Bana Türkiye'nin hiçbir yerinde zarar gelmez, ben Rize'nin geliniyim" diyen Meral Akşener'e "Gelin Hanım" diye hitap eden Erdoğan, ilerleyen bölümlerde ise "Bay Meral" dedi.

Daha önce suç örgütü kurmaktan hüküm giyen Sedat Peker'in iddiaları üzerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sahip çıkan Erdoğan, "Şimdiye kadar nasıl şahsımız, partimiz ve çalışma arkadaşlarımız üzerinden ülkemize yönelik hiçbir saldırıya eyvallah etmediysek bu tezgahı da Allah'ın izniyle bozacağız, hiç endişeniz olmasın. Buradan sesleniyorum; Bay Kemal, Bay Meral size buradan ekmek çıkmaz, boşuna uğraşmayın" dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Antmen: Soylu, ‘Pandemi nedeniyle polis gidemedi’ derken Erkam Yıldırım nasıl gitti?

SONRAKİ HABER

Xiaomi, ABD’nin “kara listesinden” çıkarıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...