09 Mayıs 2021 13:33

Sedat Peker'in "Kemiklerini kırdırdım" dediği Feyzi İşbaşaran: Seni fazla öttürmezler

Sedat Peker'in "Milletvekilini dövdürdüm, devletin karakolunda dövdürdüm, avukat kardeşime dövdürdüm" sözleriyle gündeme gelen Feyzi İşbaşaran'dan "Seni oralarda daha fazla öttürmezler" yanıtı geldi.

Ekran görüntüsü Sedat Peker'in Youtube videosundan alınmıştır

Paylaş

Sedat Peker'in YouTube hesabından yayımladığı videoda sarf ettiği "Milletvekilini dövdürdüm, devletin karakolunda dövdürdüm, avukat kardeşime dövdürdüm" sözleriyle adı gündeme gelen eski AKP milletvekili Feyzi İşbaşaran'dan yanıt geld: "İstediğin kadar Hakan Fidan’a güzellemeler yap, seni oralarda daha fazla öttürmezler, gerisini MİT/polis abilerine anlatırsın."

Bir dönem Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a destek mitingleri düzenleyip barış isteyenleri "oluk oluk kanlarını akıtmakla" tehdit eden, daha sonra Mehmet Ağar ve "Pelikancılar" tarafından hedef alındığını öne sürüp yurt dışına çıkan Sedat Peker, grubuna yönelik operasyon sonrası çekmeye başladığı "itiraf" videolarını yayımlamaya devam ediyor.

Organize suç örgütü yöneticiliğinden aranan Peker, "Derin Devletçiler, Pelikancılar; Bir Tripoda, Bir Kameraya Yenileceksiniz" başlıklı üçüncü videosunda, bir AKP milletvekilinin ricası üzerine, eski AKP milletvekili Feyzi İşbaşaran'ı karakolda avukatına dövdürdüğünü söyledi. İşbaşaran, Peker'in bahsettiği milletvekilinin Metin Külünk olduğunu söyledi.

"ŞU ANDA BULUNDUĞUM ÜLKE BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ, DUBAİ"

Videosunda "Şu an bulunduğum ülke Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai" sözlerini de dile getiren Peker, Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak’ın abisi, Turkuvaz Medya Grubunun CEO'su Serhat Albayrak’a hitaben şunları söyledi:

"MİLLETVEKİLİNİN DEVLETİN KARAKOLUNDA KEMİKLERİNİ KIRDIRDIM"

"Senin yengene küfür etti diye, Sayın Cumhurbaşkanı'nın eşine küfür etti diye ben milletvekilinin, devletin karakolunda kemiklerini kırdırdım. Yetmedi mahkemeye çıkarken biraz daha kırdırdım. Pişman mıyım, değilim. Bir tane milletvekili dostumuz var o dönem. Yanıma geldi 'Bu namus meselesi' dedi, 'Böyle söylüyorlar, ben bir gidip görüşeyim, kardeşim bununla ilgilensin' dedi. Geldi. O milletvekilinin ismini söylemeyeyim, iyi bir dostumuz, hemşehrimiz. Onu da pasifize etmişlerdi, şimdi tekrardan MKYK'ya aldılar. Karakolun amirini ayarlayacaklar, iki çocuk kavga edecek orada, nezarette bunun yanına koyacaklar, onu dövecekler orada. Kemiklerini kıracaklar. Ee? Karakolun amirine bile söz geçiremediler, herif ters çıktı orada, bir şeyler oldu. Ben avukat kardeşimi yolladım. Manevi kardeşim gibi sevdiğim, cezaevinde her gün yanıma gelen kardeşimi yolladım. Uzak doğu dövüşçüsü. Devletin karakolunun içinde ben namusunu korudum onların… Abimizin, ülkemizin Cumhurbaşkanı'nın eşine, kızına kötü laf söylediler. Serhat Albayrak, senin yengene söylediler. Sen benim karıma bunu yaptırdın o Mehmet Ağar ile, derincilerle. Hani namus, hani şeref? Evimde uyuşturucu arattırıyorsunuz köpekle… Feyzi İşbaşaran milletvekilinin adı. Her yere beni şikayet ediyor, etsin… Milletvekilini dövdürdüm, devletin karakolunda dövdürdüm, avukat kardeşime dövdürdüm."

İŞBAŞARAN'DAN METİN KÜLÜNK'LÜ YANIT: SENİ FAZLA ÖTTÜRMEZLER

Eski AKP milletvekili Feyzi İşbaşaran, Sedat Peker'in açıklamalarına Twitter hesabından yanıt verdi. Peker'in "Yanıma geldi" dediği AKP milletvekilinin Metin Külünk olduğunu söyleyen İşbaşaran, "İstediğin kadar Hakan Fidan’a güzellemeler yap, seni oralarda daha fazla öttürmezler, gerisini MİT/polis abilerine anlatırsın" dedi.

İşbaşaran ayrıca "Polisin kanatları altında yıllarca çetecilik faaliyetlerinde bulundun, sana mafya da denilmez. Mafyanın, İtalya’da olduğu gibi kurumsal kimliği var, polisle, istihbarat ile işbirliği yapmaz ama sen polis işbirlikçisisin ve kullanılma süren doldu" ifadelerini kullandı.

İşbaşaran'ın açıklamaları şöyle:

"Sen benim muhatabım değilsin ama videoda adım geçtiği için bir iki şey yazmak istedim. Senin muhatabın, hizmet ettiğin Erdoğan, Mehmet Ağar, Korkut Eken ve seni yıllarca kullanan polis teşkilatıdır.

Eşine, çocuklarına yapılanan üzüldüm ama sen de onları bırakıp kaçmayacaktın!

Sen nasıl bir delikanlısın ki bir AKP milletvekili (Metin Külünk), parti teşkilatı ve polisle anlaşarak bir tetikçini gönderip gözaltında elleri kelepçeli birine saldırıyorsun? Benim kemiklerim falan kırılmadı ama bir polisin parmağı kırıldı, o polise üzüldüm.

Türkiye’de polis olmadan mafya olmaz. Polisin kanatları altında yıllarca çetecilik faaliyetlerinde bulundun, sana mafya da denilmez. Mafyanın, İtalya’da olduğu gibi kurumsal kimliği var, polisle, istihbarat ile işbirliği yapmaz ama sen polis işbirlikçisisin ve kullanılma süren doldu.

Bir de ‘Feyzi İşbaşaran beni şikayet ediyor’ diyorsun. Seni kime şikayet ettim veya ediyorum? Şikayet etmem gereken kişi ve kurumlar senin sahiplerin zaten.

Erdoğan ve ailesini tehdit ediyorsun, seninle onların meselesi, beni hiç ilgilendirmez!

İstediğin kadar Hakan Fidan’a güzellemeler yap, seni oralarda daha fazla öttürmezler, gerisini MİT/polis abilerine anlatırsın. MİT/polis himayesinde mafyacılık oynamanın ömrü bu kadar! Umarım adil yargılanırsın ve cezaevinde başına bir iş getirmezler."

SEDAT PEKER'İN BAHSETTİĞİ AVUKAT KİM?

Sedat Peker'in videosunda "Manevi kardeşim gibi sevdiğim" dediği ve İşbaşaran'ı dövdürmek için karakola yolladığı avukatın kimliğine açık kaynaklardan ulaşılabiliyor.

Darp olayına dair Odatv'ye konuşan bir görgü tanığı, avukatın İsmail Barbaros Aslan olduğunu söylemişti. Avukat olan görgü tanığı, Feyzi İşbaşaran’ın bekletildiği odaya İsmail Barbaros Aslan’ın geldiğini ve İşbaşaran’ı darbettikten sonra gittiğini aktarmıştı.

Görgü tanığı "Odaya Avukat Aslan ‘Kendisiyle görüşeceğim’ diyerek girdi. İçerden bir anda gürültü patırtı yükseldi. Odaya gidip baktığımızda Feyzi İşbaşaran’ın kanlar içinde olduğunu gördük. Avukat Aslan ‘Anneme küfretti dayanamadım’ diyerek İşbaşaran’a saldırısını polislere anlattı. Daha sonra karakoldan ayrıldı" diye konuşmuştu.

İşbaşaran, Avukat Aslan’dan şikayetçi olmuş, Aslan ise ifadesinde ise olayı yalanlayarak “Ben darp olayına karışmadım. Kendisi ile normal konuşuyordum. Beni de şikâyet etmiş. Karakolda ifade verdim” demişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İşçi mektubu: Burası bir cehennem

SONRAKİ HABER

Engelliler Konfederasyonu: İhraç edilen 2 binden fazla engelli işe iade edilsin

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...