01 Şubat 2021 10:00

Erdoğan, salgına rağmen AKP kongrelerini tıklım tıklım dolduranlara teşekkür etti

AKP il kongrelerine canlı olarak bağlanarak konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yükselen Kovid-19 vaka sayılarına rağmen kongre salonlarını dolduranlara teşekkür etti.

Fotoğraf: AA

Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP'nin il kongrelerine canlı bağlantı ile katılmaya devam ediyor. Bugün de 4 il kongresine bağlanan Erdoğan, koronavirüs salgınının yükselen seyrine ve başta Sağlık Bakanlığının uyarılarına uymayarak salonları tıklım tıklım dolduran parti üyelerine teşekkür etti.

AKP Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 7. olağan parti kongresinde koronavirüs tedbirlerinin hiçe sayılması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Mart ayından itibaren dünyayı etkisine alan koronavirüs kapsamında Türkiye de birtakım önlemler aldı. Bu önlemler kapsamında kapatılan iş yerleri hem işverenlerin hem de çalışanları ekonomik anlamda zor durumda bıraktı. Baroların kongrelerini yasaklayan iktidar, AKP Bursa kongresine binlerce kişinin katılmasında bir sakınca görmedi.

Kongre görüntülerinin sosyal medyadan yayılmasının ardından sosyal medya kullanıcıları “AKP’lilere virüs bulaşmıyor mu?​” diyerek tepki gösterdi. (Bursa/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

İstanbul'da pandemi döneminde veresiye yazdırılan borç yüzde 55 arttı

SONRAKİ HABER

CHP’li Akın: Doğalgaz zammı otomatiğe bağlandı, Doğalgaza 30 gün içinde ikinci zam

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa