11 Ocak 2021 04:58

Şişli'de bir kadın sokak ortasında sevgilisinin şiddetine maruz kaldı

Şişli'de bir kadın, 3 gün ara ile sevgilisinin sokak ortasında şiddetine maruz kaldı. Polise ifade veren kadının şikayetçi olmadığı belirtildi.

Fotoğraf: Gülnaz Bingöl/csgorselarsiv.org

Paylaş

Şişli'de Leyla K. 3 gün ara ile sokak ortasında sevgilisi Ara E.'nin iki kez şiddetine maruz kaldı. Ara E.'nin Leyla K.'yi darbettiği ve yere yığılan kadını eve omuzunda taşıyarak götürdüğü güvenlik kameralarına yansıdı.

DHA'da yer alan habere Ara E., Şişli Merkez Mahallesi Pehlivan Sokak'ta birlikte yaşadığı Leyla K. (36) ile bilinmeyen bir nedenle önceki gün saat 16.00 sıralarında tartışmaya başladı. Leyla K. evden çıkarak kaçmak isterken, Ara E. yakaladığı kadını darbetti. Leyla K., çevredekilerin müdahalesi ile kurtarıldı. Ancak, Ara E. kendisini engelleyenlerin elinden kurtularak kaçmak isteyen Leyla K.'yi yakalayarak yeniden darbetmete başladı. Bu sırada köpeğini gezdiren bir kişi kadını kurtarabilmek için müdahale ederken, Ara E. ile kavga etmeye başladı. Ara E. kavga sonrasında apartmanın merdiveninden düşerek hafif şekilde yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kısa sürede gelen 112 ekipleri Leyla K. ile Ara E.'yi ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Polis ekiplerine ifade veren Leyla K.'nin Ara E.'den şikayetçi olmadığı belirtildi.

Leyla K.'nin 3 gün önce de Ara E.'nin yanında yürüdüğü Leyla K.'yi evin hemen yanında darbettiği ve daha sonra yürüyemeyecek durumda olan kadını omuzuna alarak eve kadar taşıdığı kameraya yansıdı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

AKP - does it govern or is it incapable of governing?

SONRAKİ HABER

Mülteci kadınlar cinsel şiddete maruz kalıyor, kurumlara güvenmediği için başvurmuyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...