06.12.2020 14:18

AB liderleri toplantısı öncesi Türkiye'den yeni NAVTEX ilanı

Türkiye, 10-11 Aralık tarihlerinde düzenlenecek Avrupa Birliği (AB) liderler zirvesi öncesi bir NAVTEX daha ilan etti.

AB liderleri toplantısı öncesi Türkiye'den yeni NAVTEX ilanı

Fotoğraf: DHA

Türk Deniz Kuvvetleri Seyir Hidrografi ve Oşinografi Daire Başkanlığı, Antalya İstasyonu üzerinden yeni bir NAVTEX duyurusunda bulundu.

Buna göre, 7 Aralık Pazartesi günü, 07.30-08.30 saatleri arasında Girit Adası’nın güneydoğusunda, askeri eğitimler gerçekleştirilecek.

Duyuruda eğitimlerin, belirtilen koordinatın merkezi olmak üzere 20 mil yarıçapındaki sahada yapılacağı kaydedildi. (HABER MERKEZİ)

{{420328}}

{{420273}}

{{415029}}

Evrensel'e Abone Ol

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
30.01.2026 16:40

Guardiola’dan Filistin’e destek

Barselona’daki yardım etkinliğinde konuşan Pep Guardiola, Gazze’de yaşananlara dikkat çekerek Filistin halkına destek mesajı verdi.

Guardiola’dan Filistin’e destek Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola
31.01.2026 21:30

İsrail’in Lübnan'ın güneyine düzenlediği İHA saldırısında 1 kişi öldü

İsrail ordusunun, Lübnan'ın güneyindeki Nebatiye vilayetine yer alan Rab Salasin beldesinde bir araca insansız hava aracıyla (İHA) gerçekleştirdiği saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti.

İsrail’in Lübnan'ın güneyine düzenlediği İHA saldırısında 1 kişi öldü

Fotoğraf: AA

31.01.2026 19:39

Almanya 2025’te en fazla sınır dışı işlemini Türkiye’ye yaptı

Almanya’da 2025 yılında 22 bin 787 kişi sınır dışı edilirken, en çok gönderim Türkiye’ye gerçekleşti. Sol Parti Milletvekili Bünger, hak ihlallerine dikkat çekerek Türkiye’ye yapılan sınır dışıların artmasını “kaygı verici” olarak değerlendirdi.

Almanya 2025’te en fazla sınır dışı işlemini Türkiye’ye yaptı

Fotoğraf: Maheshkumar Painam/Unsplash

01.02.2026 18:45

CHP Tunceli Merkez İlçe Başkanı hakkında şiddet iddiası: İl Başkanlığı soruşturma başlattı

CHP Tunceli Merkez İlçe Başkanı Emrah Çiçek hakkında psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığı iddiası üzerine CHP Tunceli İl Başkanlığı konuyla ilgili parti içi süreç başlatıldığını duyurdu.

CHP Tunceli Merkez İlçe Başkanı hakkında şiddet iddiası: İl Başkanlığı soruşturma başlattı

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!