04 Aralık 2020 20:35

Ece Çiçek, 4 aylık evli olduğu erkek tarafından boğazı kesilerek katledildi

Konya'da Ece Çiçek isimli genç kadın, 4 ay önce evlendiği Sabri Çiçek tarafından boğazı kesilerek katledildi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesinde Ece Çiçek (18) 4 ay önce evlendiği eşi inşaat işçisi Sabri Çiçek (21) tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

DHA'da yer alan habere göre Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yaşayan ve 4 ay önce ailelerinden kaçıp Konya Beyşehir'e gelen Sabri ve Ece Çiçek burada nikahlandı. Sabri Çiçek dün saat 22.00 sıralarında Yeni Mahalle 40658 Sokak'ta yaşadıkları evde Ece Çiçek'i vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü. 

Polisi arayarak kendini ihbar eden katil zanlısı Sabri Çiçek'in ifadesinde cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Ece Çiçek'in olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Genç kadının cansız bedeni otopsi için Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kadının yardım çığlıklarını duyduğunu anlatan üst katta oturan komşu Aysel Kuru, "Beni kurtarın. Beni kesecek' diye bağırınca ben evlerine gittim. Kapıyı açtıklarında ikisi de sakinleşmişti. Genç ve yeni evli olduklarını birbirlerini anlayışla karşılaşıp, tartışmamaları konusunda telkinde bulundum. Sabri Çiçek de sakin bir şekilde duruyordu. Sonra eve çıktım. Yaklaşık 15 dakika sonra evlerinde sessizlik hakim oldu. Bunun üzerine eşim, ışıklarının yanıp, yanmadığını kontrol etmek için balkona çıktığında Sabri Çiçek'in telefonla konuştuğunu duymuş. Sanırım polisi aradı" dedi. (HABER MERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

HDP'li Sait Dede: Valiliğin ölümlere dair açıklamalarına güven yok, halk görüyor

SONRAKİ HABER

Arjantin'de "servet vergisi" yasalaştı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...