01 Aralık 2020 12:48

AKP'li Ömer Çelik, Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: Demokrasi sorunu haline geldi

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak "Demokrasi sorunu' haline gelmiştir" dedi.

Fotoğraflar: Ömer Çelik (solda), DHA |  Kemal Kılıçdaroğlu (sağda) Özge Elif Kızıl/AA

Paylaş

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan için "Milli güvenlik sorunudur" açıklamasına yanıt verdi. Çelik, "Türkiye Cumhurbaşkanı’na karşı bu ifadeyi kullanan kişi bir 'demokrasi sorunu' haline gelmiştir" diyerek Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

Ömer Çelik'in Twitter hesabından yaptığı açıklamalar şöyle:

"CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Sayın Cumhurbaşkanımız için 'Türkiye için Milli Güvenlik sorunudur' demiş. Yine Türkiye’nin hak ve menfaatlerine düşman olanların diliyle konuşmuş. Türkiye Cumhurbaşkanı’na karşı bu ifadeyi kullanan kişi bir 'demokrasi sorunu' haline gelmiştir"

"Türkiye için milli güvenlik sorunudur' dediği gün, yabancı bir yayında 'Türkiye'nin sorunu Cumhurbaşkanının bizzat kendisidir' manşeti atıldı. Milli güvenliğimize düşman olanların hedefi Cumhurbaşkanımızdır" 

Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye’nin milli güvenliğinin korunması için en kararlı ve güçlü siyasetlere imza atmaktadır. Bunun için Türkiye düşmanlarının ortak hedefi haline gelmiştir. Tehditler karşısında Cumhurbaşkanımız tavizsiz bir şekilde yoluna devam etmektedir."

"ERDOĞAN TÜRKİYE İÇİN MİLLİ GÜVENLİK SORUNUDUR"

Kemal Kılıçdaroğlu bugün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada "Bir ülkenin Cumhurbaşkanı mal varlığı dolayısıyla tehdit ediliyorsa, egemen güçler talebini karşılıyorsa o Cumhurbaşkanı o ülke için artık bir milli güvenlik sorunudur. İşin özeti budur. Türkiye'nin önünde bir takoz var, o takozun adı Recep Tayyip Erdoğan'dır. O takozu Türkiye'nin önünden çekip çıkarmak bu milletin şerefli bir görevi olacaktır" ifadelerini kullanmıştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Fransa'da otomotiv piyasası 45 yılın en düşük seviyesine geriledi

SONRAKİ HABER

Devlet Tiyatroları sokak kısıtlaması nedeniyle temsillerini saat 18.00'de başlatacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...