30 Kasım 2020 10:18

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti: Birçok gazeteci Kovid-19'a yakalandı

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında kurumlara online basın toplantısı düzenlenme çağrısında bulundu.

Görsel: Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Logosu

Paylaş

Birçok gazetecinin Kovid-19'a yakalandığını açıklayan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, koronavirüs tedbirleri kapsamında kurumlara online basın toplantısı düzenlenme çağrısında bulundu.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafından yapılan açıklamada, Kovid-19 pandemisinde bulaşma riskinin Türkiye genelinde olduğu gibi Kocaeli'de de artığı belirtildi. Gazetecilerin sağlığının da önemsenmesi gerektiği vurgulanan açıklamada, "Bu durumda sahada çalışan ve özveriyle haber takibi yapan gazeteci arkadaşlarımızın sağlığını da önemsemeliyiz" denildi.

Yüz yüze basın toplantısı, açıklama ve benzeri etkinliklerin e-posta yoluyla iletilmesinin rica edildiği açıklamada, "Birçok arkadaşımız haber takibi yapmak üzere gittikleri toplantı ve etkinliklerde Kovid-19'a yakalanmış olup halen tedavileri sürmektedir. Bu olağanüstü koşullar nedeniyle yüz yüze basın toplantısı, açıklama ve benzeri etkinlikler yerine mesaj ve açıklamalarınızı internet kanalıyla dijital ortamda ya da e-posta yoluyla yapmanızı, yazı, ses ve görüntü içeren güncel materyallerinizi de bu yollarla basın kuruluşlarına iletmenizi rica ederiz" ifadeleri kullanıldı. (Kocaeli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Avcılar Belediyesi emekçileri TİS ve özlük hakları için eylem yaptı

SONRAKİ HABER

Adana’da meslek odalarından ortak çağrı: Ülke genelinde 14 gün kısıtlamaya gidilmeli

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa