24 Eylül 2020 12:39

Şenyaşar Ailesi CİMER yetkilileriyle görüştü

Suruç'ta 2018 genel seçimleri öncesi AKP'li İbrahim Halil Yıldız'ın korumaları tarafından yakınları öldürülen Şenyaşar Ailesi "Adalet" talebiyle sadece CİMER yetkilileriyle görüşebildi.

Fotoğraf: MA

Paylaş

Urfa’nın Suruç ilçesinde 24 Haziran 2018 Genel Seçim sürecinde AKP’li İbrahim Halil Yıldız’ın korumaları ve yakınlarının saldırıları sonucu eşini ve 2 oğlunu yitiren Emine Şenyaşar, oğulları Ferit ve Mehmet ile Ankara'daki görüşmelerini sürdürüyor. Birçok siyasi parti ve Sivil Toplum Örgütleri ile görüşen aile AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın Sarayı’na gitti. 

Şenyaşar ailesi Saray’da Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) yetkilileriyle görüşebildi. Ailenin tüm ısrarına rağmen başka bir yetkiliyle görüştürülmediği, yazılı başvuruda bulunmalarının istendiği belirtildi. Konu üzerine konuştuğumuz aile fertlerinden Ferit Şenyaşar, “Yaklaşık iki saat bekledik, tüm girişimlerimize rağmen sadece CİMER yetkilileriyle görüşebildik” dedi. 

Şenyaşar, ailesi “adalet” talebiyle geldikleri Ankara’daki temaslarını tamamladı. Aile yarın memleketlerine dönecek.

Aile Cumhurbaşkanlığı’nda gittiklerini ise twitter hesabından şöyle duyurdu: “Yüreği yanmış, elinden düşürmediği beyaz mendiliyle Emine ana ADALET mücadeleni bugün Beştepe'de cumhurbaşkanlığı yetkililerine iletti. Yetkililer de yüreği yanmış anayı dinlerken gözyaşılarını tutamadır. Elimizdeki delilleri, tape kayıtlarını de yazılı olarak teslim ettik..” (Ankara/MA)

ÖNCEKİ HABER

İstanbul'da öğrenci ve personel servis ücretlerine yüzde 11,50 zam yapıldı

SONRAKİ HABER

Marmaraereğlisi'de 4.2 büyüklüğünde deprem: İstanbul'da da hissedildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa