16 Eylül 2020 18:46

Bahçeli'nin tuhaf açıklamalarla hedef göstermeye çalıştığı TTB'ye destek geldi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hakkında tuhaf sözler sarf ettiği ve kapatılmasını istediği Türk Tabipler Birliğine sosyal medyada pek çok kişi destek verdi.

Türk Tabipler Birliğinin sosyal medyada paylaştığı görsel

Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tuhaf sözler sarf ederek hedef göstermeye çalıştığı ve kapatılmasını istediği Türk Tabipleri Birliğine (TTB) sosyal medyadan pek çok kişi destek mesajları yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TTB'nin sağlık emekçileri için başlattığı "Yönetemiyorsunuz, tükeniyoruz" kampanyasını hedef aldı. TTB'nin kapatılması gerektiği yönünde sözler sarf eden Bahçeli, "Yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılmalıdır" dedi.

Bahçeli'nin bu sözlerinin ardından Türk Tabipleri Birliğine sosyal medyadan pek çok kişi ve kurumdan destek mesajları yayımlandı.

TTB'nin Twitter hesabından da gelen destek mesajları sonrasında " #İyikiTTBvar Ama daha da önemlisi; İyi ki bu ülkede iyi hekimlik değerlerinin, halkın sağlık hakkının ve mesleki - etik dayanışmanın önemini bilen milyonlar var..." notu paylaşıldı.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Virüs insan seçer mi?

SONRAKİ HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Merkel ile Doğu Akdeniz'i görüştü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...