14 Eylül 2020 20:44

Prof. Dr. Tufan Tükek: Salgının İstanbul için yeniden başladığını söyleyebiliriz

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek, Çapa'da yapılan Kovid-19 testlerinin yüzde 15'inin pozitif çıktığını açıklayarak "Salgın İstanbul için yeniden başladı" dedi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek, Çapa'da yapılan Kovid-19 testlerinin yüzde 15'inin pozitif çıktığını açıkladı. Tükek, "Salgının İstanbul için yeniden başladığını söyleyebiliriz" uyarısında bulundu.

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek, Çapa Tıp Fakültesinde yapılan 530 Kovid-19 testinden 81’inin pozitif çıktığı bilgisini paylaştı. Böylece pozitiflik oranının yüzde 15'i geçtiğine dikkat çeken Prof. Tükek, bu sonuçlarla İstanbul'da salgının yeniden başladığı uyarısında bulundu. Tükek, Twitter hesabından salgının durumuna ilişkin yaptığı paylaşımda "Çapa'da 530 testin 81'i pozitif. Pozitiflik oranı yüzde 15'i geçti. Bugünden artık salgının İstanbul için yeniden başladığını söyleyebiliriz. Ağırlıklı gençler ve maalesef zatürre oranı yüksek. Moral bozmak için değil tedbir alın diye yazıyorum. Yoksa herkes üzülecek" ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Çavuşoğlu ve Pompeo Doğu Akdeniz'i görüştü

SONRAKİ HABER

Yüz yüze eğitim 21 Eylül'de başlıyor, kaygılar giderilmedi: Eğitimde büyük endişe

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...