08.08.2020 10:54

Manisa'da fabrika yangını 4 saatte sürdürüldü

Manisa Saruhanlı’da bulunan mobilya fabrikasında yangın çıktı. 4 saatte söndürülebilen yangın maddi zarara neden oldu.

Manisa'da fabrika yangını 4 saatte sürdürüldü

Fotoğraf: AA

Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki bir mobilya fabrikasında çıkan yangın, itfaiyenin yoğun çabası sonucu 4 saatte söndürüldü. Yangında büyük çapta maddi zarar meydana geldi.

Selimşahlar Mahallesi Manisa- Akhisar karayolu üzerindeki bir mobilya fabrikasında, saat 07.00 sıralarında, yangın çıktı. Yangını fark eden fabrikanın güvenlik görevlileri, itfaiyeye haber verdi. ihbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri fabrika çevresinde güvenlik tedbiri alırken, Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 1 yangın söndürme helikopteri, 2 arazöz, Yunusemre ve Şehzadeler belediyelerine bağlı su tankerleriyle yangına müdahale edildi. Yangın, havadan ve karadan müdahaleyle saat 11.00 sıralarında söndürüldü.

Soğutma çalışmalarının sürdüğü fabrikada 300 kişinin çalıştığı, yangının çıktığı sırada mesai saati dışında olduğu için personelin bulunmadığı belirtildi.

Büyük çapta maddi zarara neden olan yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. (Manisa/DHA)

{{411248}}

Dayanışmaya çağrı!

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
08.02.2026 14:01

Bebek mamalarında ikinci alarm: Aptamil ürünleri de toplatılıyor

Nestlé’nin SMA ürünlerinden sonra Danone’ye ait Aptamil mamaları da toksin şüphesiyle geri çağrılıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı, ürünlerin kesinlikle tüketilmemesi ve satın alındığı yerlere iade edilmesi çağrısı yaptı.

Bebek mamalarında ikinci alarm: Aptamil ürünleri de toplatılıyor
08.02.2026 16:39 / Güncelleme: 17:03

AKP’den Ankara’da transfer operasyonu: Keçiören Belediye Başkanı CHP'den istifa etti

Hem yerel yönetimlerde hem de Mecliste transfer operasyonunu sürdüren AKP’nin bu hafta CHP’den seçilen MHP kökenli Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’a rozet takacağı öne sürülüyor. Özarslan CHP'den istifasını açıkladı.

AKP’den Ankara’da transfer operasyonu: Keçiören Belediye Başkanı CHP'den istifa etti

Fotoğraf: @OzarslanMesut/X

08.02.2026 00:16

Herkesin ötekisi: Roman Aleviler

Türkiye’de Roman Aleviler çoğunlukla ya yok sayıldı ya da kalıp yargıların gölgesinde temsil edildi. Ozan Doğan'ın İletişim Yayınları’ndan çıkan “Roman Aleviler” adlı kitabında bu görünmezliğe kapsamlı bir saha çalışmasıyla müdahale ediliyor.

Herkesin ötekisi: Roman Aleviler

Ozan Doğan'ın İletişim Yayınları'ndan çıkan Roman Aleviler kitabı

08.02.2026 10:43

Küba’da yakıt krizi nedeniyle bazı oteller kapanmaya başladı

ABD’nin Venezuela ve Meksika petrolünün adaya ulaşmasını engellemesinin ardından, Küba’da uzun süredir devam eden yakıt krizi nedeniyle bazı otellerin kapatılmaya başlandığı bildirildi. Ülkede ciddi elektrik kesintileri yaşanıyor

Küba’da yakıt krizi nedeniyle bazı oteller kapanmaya başladı

Fotoğraf: Pixabay

08.02.2026 15:30

Silahlanmada Alman-Fransız rekabeti

Temmuz 2017’de Almanya ve Fransa tarafından başlatılan ‘ortak savaş uçağı’ üretme projesi, ülkeler arası rekabetten ötürü dağılmakla, “Avrupa’nın motoru” iki ülke arasındaki kıyasıya rekabet, adeta bir yol ayrımına gelmiş durumda.

Silahlanmada Alman-Fransız rekabeti

Friedrich Merz (solda), Emmanuel Macron (sağda) (Fotoğraflar: AA)

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!