01 Ağustos 2020 14:29

İzmir'de Jandarma Er Osman Özçalımlı şüpheli şekilde hayatını kaybetti

İzmir Aliağa Kapalı Cezaevi’nde jandarma er olan Osman Özçalımlı, sabah saatlerinde ölü bulundu. Özçalımlı'nın babası, oğlunun telefonda "Beni tehdit ediyorlar" dediğini belirtti.

Hayatını kaybeden Osman Özçalımlı | Fotoğraf: MA

Paylaş

İzmir Aliağa Kapalı Cezaevi’nde kısa dönem askerlik yapan Jandarma Er Osman Özçalımlı, sabah 05.00 civarında ölü bulundu. Kars Digor Kaymakamı, İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanı Özçalımlı'nın ailesine giderek, çocuklarının kalp krizinden öldüğü bilgisini verdi. Baba Özçalımlı, oğlunun önceki gece ve dün gece kendisini aradığını, ölümle tehdit edildiğini söylediğini belirtti.

Mezopotamya Haber Ajansında yer alan bilgiye göre, hayatını kaybeden Osman Özçalımlı'nın babası Ahmet Özçalımlı şunları söyledi: “Oğlum bana 'Baba beni sıkıştırıyorlar, bana vatan haini diyorlar. Bana tuzak kuruyorlar, benimle uğraşıyorlar’ dedi. Ben cezaevini aradım, kendi imkânlarımla Abdullah adlı bir uzman çavuş ile görüştüm. Oğlumun durumunu anlatım, o da bana ‘Siz merak etmeyin’ dedi. Sabah da bize ölüm haberi geldi. Biz cenazemizin olduğu yeri öğrenmek istedik, Kaymakama gittik ve bize ‘Oğlunuz kalp krizi geçirmemiş de olabilir. Başka yolardan ölmüş olabilir' dendi. Kars merkeze gelen Yarbay da bize 'Oğlunuzun kaldığı koğuş 3’üncü katta ve cenazeyi sabah 05:00’te görmüşler. Düşmüş olabilir, başını bir yere çarpmış olabilir’ dedi. İzmir’de çevre illerde bulunan akrabalarımız cenazenin olduğu Adli Tıp Kurumu morguna gittiler ve bize ‘3’üncü kattan düşmüş diye teyit edildi’ dediler. Kaymakam da köye gelip 'Taşkınlık çıkmasın diye kalp krizi geçirdi dedik' diyor. Ölüm haberini aldıktan sonra Abdullah adlı uzman çavuşu aradım, oğlumu sordum, bana ‘Oğlun bayılmış, hastaneye götürmüşler’ dedi. Hangi hastane olduğunu sordum, bilmediğini söyledi." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Ciro Immobile, İtalya Serie A gol krallığını ve Altın Ayakkabı ödülünü kazandı

SONRAKİ HABER

Londra'da ırkçılık karşıtı gösteride Robert Geffrye'nin heykelinin yıkılması istendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...