28 Temmuz 2020 10:36

Ayasofya açılışına katılan AKP’li vekilin Kovid-19 testinin pozitif çıktığı iddiası

Ayasofya’da kılınan ilk cuma namazına katılan AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi'nin Kovid-19 testinin pozitif çıktığı iddia edildi.

Hüseyin Şanverdi (sağda) | Fotoğraf: @hsanverdi'nin Twitter hesabından alınmıştır

Paylaş

Ayasofya'da 24 Temmuz'da kılınan ilk cuma namazına katılan AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi'nin koronavirüsüne yakalandığı iddia edildi.  

Haber Global’in aktardığı habere göre; AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi’nin Kovid-19 testi pozitif çıktı. İddiaya göre; Antakya Devlet Hastanesi’nde gözetim altında olan Şanverdi’nin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Şanverdi, Ayasofya'da kılınan ilk cuma namazına katılmış ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda isimle yan yana fotoğraf vermişti. Şanverdi, Ayasofya'nın içerisinde maskesiz olarak video çekmişti.

ATV YÖNETİCİSİ DE YAKALANDI İDDİASI

Öte yandan ATV Haber Koordinatörü ve A Haber'de program sunan Murat Gener'in de koronavirüs testinin pozitif çıktığı iddia edildi. Gener'in Ayasofya'daki cuma namazına gittiği yönündeki iddialar üzerine Twitter hesabından açıklama yapan Murat Gener,"Hasta yatağımdan herkese CUMA NAMAZI VAKTİNDE ATEŞLER İÇİNDE EVDE AMBULANS BEKLEDİĞİMİ anlatıyorum..." diye yazdı.

Medyaradar'ın haberine göre, Gener’le birlikte toplantıya giren editörler ve bir kısım personel kendilerini evde karantinaya aldı. (HABER MERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Dışişlerinden ABD'ye Osman Kavala yanıtı: Yargı süreçleri hakkında emir veremezsiniz

SONRAKİ HABER

Belediye işçileri: Toplu sözleşme yapılsın haklarımız tanınsın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...