21 Temmuz 2020 07:56

Denizli'de Merkezefendi Belediyesi kadın çocuk yaşam merkezleri açtı

Denizli Merkezefendi Belediyesi mahallelerde Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri açılışlarını yaptı.

Fotoğraf: Merkezefendi Belediyesi

Reklam

Denizli Merkezefendi Belediyesi mahallelerde Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri açılışlarını yaptı. Gümüşçay, Sevindik, Sümer ve Merkezefendi mahallelerinde kadın ve çocuklar için yaşam merkezleri açılışları yapılırken, törenlerine siyasi parti, STK temsilcileri ve mahalleliler katıldı.

Merkezefendi mahallesindeki açılış töreninde konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerimizde çocuklarımız için akıl oyunları, robotik kodlama, satranç, dil kursları ve müzik kursları olacak. Yine burada kadınlarımız için spor ve onların istediği kurslarımızı da burada açacağız. Tabi onlar isterse onlara aynı zamanda meslek edindirme kursları da açacağız” dedi. Etüt merkezlerinin çok pahalı olduğunu ifade eden Doğan, Eylül dönemiyle birlikte kadınlar için kurs merkezlerinin de açılacağını duyurdu.

 “SEVİNDİK HALK KREŞİMİZ 30 AĞUSTOS’TA HİZMETİNE AÇILACAK”

Sevindik mahallesindeki açılışta da kreş açılışı için tarih veren Doğan, “Yapısal projelerimizin ilkini Sevindik Mahallemizde yapıyoruz. Sevindik Halk Kreşimiz 30 Ağustos’ta sizlerin hizmetine açılacak. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Gümüşçay mahallesindeki açılış töreninde buraların aynı zamanda belediyenin bir kapısı olduğunu vurgulayan Doğan şöyle konuştu; “Bu merkezlerimiz sadece etüt ve spor merkezi değil. Merkezlerimiz belediyemizin bir şubesi, bir kapısı. Talebiniz, istekleriniz ve şikayetiniz varsa her türlü burada bulunan çalışma arkadaşlarımıza iletebilirsiniz. Bu merkezle birlikte belediyeyi ayağınıza getirdik.” (Denizli/EVRENSEL)

Reklam