23 Mayıs 2020 13:42

Ağrı'da 10 gün içerisinde iki kadın şüpheli şekilde hayatını kaybetti

Ağrı Tutak'ta Pakize Öztaş adlı kadın eşiyle yaşadığı tartışmanın ardından hayatını kaybetti. Hamur ilçesinde de Ceylan Akpolat adlı kadın şiddet gördüğünü söylemesinin ardından evinde ölü bulundu.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Ağrı'nın Tutak ilçesine bağlı Aşağı Kara Halit (Qerexalta Jêrê) köyünde yaşayan 2 çocuk annesi 23 yaşındaki Pakize Öztaş'ın, 19 Mayıs’ta eşiyle yaşadığı bir tartışmanın ardından hayatını kaybettiği belirtildi.

Pakize Öztaş’ın babası Mehmet Başboğa, kızının aylarca şiddet gördüğünü, yaşadığı şiddeti kimseye anlatmaması için telefonuna eşi tarafından el konulduğunu anlattı. Başboğa, kızının yaşamını yitirmesinden saatler sonra haberdar olduklarını söyledi. Kızının asla intihar edecek biri olmadığını söyleyen Başboğa, ölümün şüpheli olduğunu belirtti.

10 GÜNDE İKİ KADIN CİNAYETİ

Yine 14 Mayıs’ta da Ceylan Akpolat adlı kadın, Ağrı’nın Hamur ilçesi Süleyman Kümbet (Silêman kombet) köyüne bağlı Aşağı Yurt (Şirik) mezrasında, aile içi şiddete maruz kaldığı gerekçesiyle İlçe Jandarma Karakolu’na başvurduktan 4 gün sonra evde asılı bulunmuş, ailesi Ceylan’ın vücudunun her noktasında darp izleri ve boynunda 3 ayrı ip izi bulunduğunu belirtmişti. (MA)

ÖNCEKİ HABER

Ankara'da Selma Tetik adlı kadın eşi tarafından silahla vurularak öldürüldü

SONRAKİ HABER

Kocaeli'de 2 berberde daha Kovid-19 testi pozitif çıktı!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa