16 Mayıs 2020 15:16

Erdoğan, Vefa Destek Gruplarına yönelik saldırılarla ilgili HDP ve CHP'ye yüklendi

Cuhmurbaşkanı Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü kulelerinin tamamlanması törenine video konferansla katıldı, konuşmasında yine HDP ve CHP'yi hedef aldı.

Fotoğraf: Mustafa Kamacı/AA

Paylaş

Cuhmurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü kulelerinin tamamlanması törenine video konferansla katıldı. Erdoğan, burada gündeme dair konuştu.

Konuşmasında Van'ın Özalp ilçesinde Vefa Destek Grubu'na yönelik gerçekleşen saldırıyı kınayan Erdoğan, yine CHP'yi hedef aldı. Adana Yüreğir'de Vefa Sosyal Destek Grubu'na sözlü ve fiili saldırıda bulunulduğunu ve bu kişilerin CHP Yüreğir İlçe Gençlik Kolları Başkanı ile beraberindekiler olduğunu öne süren Erdoğan, "PKK’nın Van’da uzun namlulu silahlarla gerçekleştirdiği saldırıyı CHP’liler Adana’da hakaret ve yumrukla yapmıştır" ifadelerini kullandı.

Erdoğan ayrıca "Sınırlarımız içinde ve dışında PKK'sından FETO'suna kadar tüm terör örgütlerine hayatı zindan edeceğiz. PKK'nın kafasını nasıl dağlarda eziyorsak, milletimize verdiğimiz hizmetlere tahammül edemeyen siyasi uzantılara sandıkta cumhur ittifakı olarak hezimete uğratmayı sürdüreceğiz" sözleriyle seçimden de bahsetti.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İspanya'da hükümet OHAL'i haziran sonuna kadar uzatmak istiyor

SONRAKİ HABER

Adana'da kayyumları protesto etmek için yapılacak basın açıklaması engellendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...