26 Nisan 2020 13:37

Antalya'da bir kadın ve kardeşi, kocası tarafından bıçaklandı

Antalya Manavgat’ta Zekiye Zeynep Y. ve kardeşi Hatice Özge Gök, Zeynep Y.’nin eşi tarafından bıçakla yaralandı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 2 kadın bıçaklandı. 37 yaşındaki C.Y., eşi Zekiye Zeynep Y. (25) ile olay sırasında evde bulunan Zeynep Y.’nin kardeşi Hatice Özge Gök'ü bıçakla yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Zeki Zeynep Y.'nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, C.Y. gözaltına alındı.

Manavgat’ın Aşağıhisar Mahallesi’nde oturan ve bir otelde aşçı olarak çalışan C.Y., saat 16.00 sıralarında eşi Zekiye Zeynep Y. ile kendisini aldattığını iddia ederek tartışmaya başladı. C.Y., tartışma sırasında mutfaktan aldığı bıçakla eşine saldırdı. Genç kadın çığlık atarak yardım isterken bu sırada evde bulunan kız kardeşi Hatice Özge Gök, C.Y’yi engellemeye çalıştı. Olayda abla-kardeş aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı.

Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar Zekiye Zeynep Y. ve Hatice Özge Gök, sağlık ekipleri tarafından evde yapılan ilk müdahalenin ardından Manavgat Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hatice Özge Gök’ün durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Şüpheli C.Y., olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı. Manavgat Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, polis merkezine götürüldü. (Antalya/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Türkiye'de koronavirüsten yaşamını yitirenlerin sayısı 2 bin 805'e yükseldi

SONRAKİ HABER

Ücretsiz izne çıkarılan işçi: Taleplerimizi haykırıp dayanışmayı büyütmeliyiz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...